Çaykur Rizespor Beşiktaş'tan Ayrılan Alexandru Maxim'i Transfer Etmek İstiyor

Burak Alaca
24.06.2023 - 19:12 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 20:40

Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Beşiktaş'ta geçiren Rumen orta saha oyuncusu Alexandru Maxim'i transfer etmek istiyor.

Çaykur Rizespor Beşiktaş'tan Ayrılan Alexandru Maxim'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak istiyor. Atmacalar orta sahaya ses getirecek bir takviye yapmak için çalışmalara başladı.

Rizespor'da hedef Beşiktaş'tan ayrılan Rumen

Gaziantep Pusula Gazetesi'nin haberine göre Çaykur Rizespor geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Beşiktaş'ta geçiren ve bonservisi Gaziantep Futbol Kulübü'nde olan Rumen orta saha oyuncusu alexandru Maxim'i transfer etmek istiyor.

Beşiktaş'ta etkili olamadı

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkez üslü gerçekleşen ve 11 ilimizi sarsan deprem felaketi sonrası Gaziantep FK ligden çekilmişti. Sonrasında Beşiktaş'a kiralanan yıldız 11 maçta siyah beyazlı formayı giyen Maxim burada gol veya asist katkısı veremedi.

İlgini Çekebilir
Rizespor'dan ayrılmıştı! Süper Lig'in yeni takımı teklif yaptı...
Habere Git

Gaziantep forması ile parladı

2019-2020 sezonunun devre arasında Bundesliga ekibi Mainz 05'ten Gaziantep FK'ya transfer olan Rumen orta saha oyuncusu kırmızı siyahlı formayı 115 maçta terletirken 43 gol, 23 asistlik performansı ile dikkat çekmeyi başardı.

Bülent Korkmaz lige çıkardı yerini devretti

Spor Toto 1. Lig'de Bülent Korkmaz yönetiminde sezonu 2. sırada tamamlayarak direkt olarak Süper Lig'e çıkan Çaykur Rizespor'da Korkmaz ile yollar ayrıldı. Atmacalar yeni sezondaki Süper Lig serüveninde takımı son olarak Arabam.com Konyaspor'u çalıştıran İlhan Palut'a emanet etti.

Gaziantep ile sözleşmesi devam ediyor

32 yaşındaki Rumen oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Gaziantep FK ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'e kadar devam ediyor. Oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüplerin Gaziantep'i ikna etmesi gerecek.

İlgini Çekebilir
Maxim, Beşiktaş'ta devam edecek mi? Hocası yeşil ışık yaktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler