Hataysporlu Christian Atsu'nun Kardeşi Enkaz Başında! Bekleyiş sürüyor

11.02.2023 - 20:38 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 20:50

Hataysporlu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut depremde enkaz altında kaldı. Atsu'nun kardeşi Isaac Twasam enkaz başında bekleyişini sürdürüyor.

Hataysporlu Christian Atsu'nun Kardeşi Enkaz Başında! Bekleyiş sürüyor

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler toplam 10 ilde ciddi yıkım oluşturdu. Feci afet çok sayıda can kaybına neden oldu. Depremin vurduğu illerden biri Hatay'da birçok kişi enkaz altında kaldı. Süper Lig ekibi Hatayspor da yara alan futbol takımları arasında bulundu.

Christian Atsu ve Taner Savut enkaz altında

Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut yıkılan binanın altında mahsur kaldı. Enkaz altında kalan isimler için arama kurtarma çalışmaları sürdürülüyor.

Atsu'nun kardeşi enkaz başında

Ganalı futbolcu Christian Atsu'nun kardeşi Isaac Twasam, ve menajerleri bölgedeki bekleyişini sürdürüyor. Yıkılan Rönesans Rezidans'ın başına gelen Twasam, ve menajerler Murat Uzunmehmet ile Nana Sechre mutlu haber duymak istiyor.

İlgini Çekebilir
Karar çıktı! Ligden çekilenlerin rakiplerine 3 puan
Habere Git

Önce kurtarıldı dendi ama...

Hatayspor Basın Sözcüsü Mustafa Özat, daha önce yaptığı açıklamada Christian Atsu'nun enkaz altından sağ olarak çıkarıldığını, Murat Savut için ise bekleyişin devam ettiğini açıklamıştı. Daha sonra yapılan düzeltmede Atsu'nun son durumu hakkında teyit alınamadığı, kendisinin hala enkaz altında olduğu kaydedildi.

Büyükekşi: "Atsu'da tam bir netlik yok"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz gün Kulüpler Birliği ile yapılan toplantının ardından Atsu ile ilgili "Christian Atsu ile ilgili Hatayspor başkanımız ile görüştük. Siyahi bir kişinin enkaz altından kurtulduğunu ancak Christian Atsu mu değil mi bilmediğini söyledi. Tam bir netlik yok. İnşallah çıkarılan kişiler arasındadır" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler