Hataysporlu Christian Atsu'nun Menajerinden Açıklama

Akın Ungan
14.02.2023 - 18:19 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 18:43

Kahramanmaraş merkezli depremler Hatay dahil toplam 10 ilde can kaybına neden oldu. Hataysporlu Christian Atsu'nun menajeri Nana Sechere açıklama yaptı.

Hataysporlu Christian Atsu'nun Menajerinden Açıklama

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem Türkiye'yi sarstı. Toplam 10 ilde çok sayıda can kaybına neden olan feci afette enkaz altında kalan vatandaşların arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Atsu henüz enkazdan çıkarılamadı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu, yıkılan Rönesans Rezidans'ın enkazından henüz çıkarılamadı. Atsu'nun menajeri Nana Sechere Hürriyet'e açıklamada bulundu.

"9 gün oldu ve Christian'ı hala bulamadık"

Christian Atsu'nun menajeri Nana Sechere, "Deprem olalı 9 gün oldu ve Christian'ı hala bulamadık" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Depremzede futbolcuları transfer edene +1 yabancı kontenjanı
Habere Git

"Odasını tespit ettik, iki çift ayakkabısını bulduk"

Sözlerine devam eden Sechere, "Odasını tespit ettik, iki çift ayakkabısını bulduk. Ancak Christian yok. Alanda daha fazla yardıma ve tercümana ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

"Termal kameradan gelen bilgiye göre hala 5 kişi hayatta"

Sechere, "Dün bize şu bilgi geldi. Enkaz altında termal kameradan gelen bilgiye göre hala 5 kişi hayatta. Ama bana söylenen bilgiye göre tam olarak doğru bir onay alabilmemiz için kişinin ya görüntüsü olmalı ya kokusu alınmalı ya da bir ses gelmeli. Bundan dolayı da tam olarak Christian’ın nerede olduğunu tespit etmiş değiliz" dedi.

"Daha fazla kaynağa ihtiyacımız var, tercüman gerekiyor"

Ganalı futbolcunun menajeri bölgede tercümana ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. Sechere, "Gerçekten çok zor bir durum. Hem Türk hem de yabancı olan bütün kurtarma ekiplerine müteşekkiriz. Bölgedeki siviller ve gönüllülerde hayatta kalanları bulmak için büyük çaba sarf ediyor ama yine de daha fazla kaynağa ihtiyacımız var. Özellikle sahada çalışabilmemiz için bir tercüman gerekiyor" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Transferi hayatını kurtardı!
Habere Git

"Volkan Demirel'i burada görmedim"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, depremin ilk gününden beri Hatay'da büyük bir çaba sarf ediyor. Canlı yayınlara bağlanarak Hatay'ın sesini duyurmaya çalışan Demirel, kendi imkanları ve çevresinin gösterdiği yardımlarla birçok depremzedenin barınma ihtiyaçlarını karşıladı. Atsu'nun menajeri Nana Sechere ise Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile ilgili, "Onu burada görmedim, yani geldi mi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler