Attamah: "Belki şampiyonluk yolunda bizden bahsetmeyeceklerdi"

18.11.2017 - 22:02 | Son Güncellenme: 18.11.2017 - 22:02

Medipol Başakşehir'in Galatasaray'ı 5-1 yendiği maçta takımının ilk golüne imza atan Joseph Attamah, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Attamah'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Şampiyonluk yarışında var olma adına 3 puan almak önemliydi. Alamasaydık belki şampiyonluk yolunda bizden bahsetmeyeceklerdi. Herkese teşekkür etmek gerekiyor. Bu sonuç çalışmanın sonucu. Bunun karşılığını aldık sahada.

Dün çalışma yapmıştık duran toplarla ilgili. Benim de çalışmalarım oluyor idmandan sonra. Bir stoper olarak bu tarz ekstra çalışmalarım oluyor. Hem ben, hem takım duran top çalışması yapıyor"

Attamah, şampiyonluğu işaret etti

Joseph Attamah basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise; güzel bir galibiyet elde ettiklerini vurgulayarak, "Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Bizim için rakibin kim olduğu fark etmiyor. Rakip kim olursa olsun aynı motivasyonla maça çıkıyoruz. Sezonu zirvede bitirmek istiyoruz. Onun için bu maçları kazanmak gerekiyor. Bugün de hak ettiğimiz bir galibiyet aldık." şeklinde görüş belirtti.

Attamah, performansıyla ilgili bir soru üzerine, "Her şey çok çalışmaktan geçiyor. Ben antrenmanlardan sonra fazladan çalışıyorum. Çünkü ailem için, arkadaşlarım için, üst düzey futbol oynamak için yapmam gereken şey çok çalışmak." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler