Attila Szalai, Chelsea'ye doğru! İşte sözleşme detayları...

İsa Kethüda
09.11.2021 - 14:47 | Son Güncellenme: 09.11.2021 - 14:56

Transfer haberleri... Fenerbahçe'den Attila Szalai ile ilgilenen Premier Lig ekibi Chelsea'nin, Macar savunma oyuncusu için de ödeyeceği ücret belli oldu.

Attila Szalai, Chelsea'ye doğru! İşte sözleşme detayları...

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'nin, Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen Attila Szalai ile ilgilendiğini geçtiğimiz günlerde Ajansspor'dan özel olarak duyurmuştuk.

23 milyon Euro

İngiliz ekibinin de, Macar savunma oyuncusu için sarı-lacivertli takıma 23,4 milyon Euro'luk bir teklif önerdiği, yönetimin de başarılı oyuncu için yapılan bu teklifi değerlendirme kararı aldığı belirtilmişti.

Transfer bitme aşamasına geldi

Öte yandan, Fotomaç'ta yer alan habere göre; Chelsea yöneticilerinin Fenerbahçe ile Szalai için masaya oturduğu bilinirken, transferin bitme aşamasına geldiği ifade edildi.

Szalai'nin alacağı ücret belli oldu

Ayrıca yıldız ismin sözleşme detayları da belli oldu. Buna göre Attila Szalai, Chelsea ile toplamda 6 yıllık sözleşmeye imza atacak ve yıllık 4 milyon Euro maaş alacak.

İspanyol devi de peşinde

Bilindiği üzere, savunma oyuncusunun ismi geçtiğimiz günlerde İspanyol devi Atletico Madrid ile de anılmıştı. 

Apollon Limassol'dan geldi

Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Szalai, 18 ocak 2021 tarihinde Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'dan 2 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. 

Fenerbahçe kariyeri

Kanarya ile 40 maça çıkan Macar oyuncu, 3 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler