Attila Szalai'nin babası, transfer iddialarına yanıt verdi!

İsa Kethüda
18.04.2021 - 13:35 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 13:43

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen Macar savunma oyuncusu Attila Szalai'nin babasından transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

Attila Szalai'nin babası, transfer iddialarına yanıt verdi!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Attila Szalai'nin babası, oğlunun geleceği ile ilgili ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Szalai'nin babasından transfer açıklaması

Szalai'nin büyük takımlarla isminin anılmasının çok büyük bir övgü olduğunu belirten Babası, "Oğlumun,  (Newcastle United, Aston Villa, Napoli, Lazio, Leicester City) bu seviyedeki takımlarla anılması çok büyük bir gurur. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe transfer olabilmek için çok emek vermesi gerekiyordu. Elbette başarılı olmak için her gün daha fazla şey yapmanız gerekiyor" dedi.

Macar Ligi ekiplerinden Mezökövesd Zsory FC teknik direktörü Attila Kuttor da, Attila Szalai hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Ona iki yıl boyunca forma şansı verdiğim için çok mutluyum"

"Ona iki yıl boyunca forma şansı verdiğim için çok mutluyum. Böylece daha iyi bir oyuncu olmasına ve kariyerinde ilerlemesine yardımcı olabildim. O çok iyi biri ve onun hakkında sadece iyi insan olduğunu söyleyebilirim."

Birçok takım peşinde

Bilindiği üzere Macar oyuncunun ismi daha önce Leicester City ile anılmış ve sarı-lacivertli takımın Szalai için kapıyı 25 milyon Euro'dan açacağı iddia edilmişti. Bu transfer bedelinin gerçekleşmesi durumunda ise Szalai tüm zamanların en pahalı Macar futbolcusu olacak. RB Leipzig forması giyen Dominik Szoboszlai 20 milyon Euro ile şu an en pahalı oyuncu konumunda. 

Fenerbahçe performansı

Devre arasında Apollon Limassol'dan Fenerbahçe'ye transfer olan 23 yaşındaki savunma oyuncusu, çıktığı 34 maçta 4 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler