Aubameyang Dehşeti Yaşadı! Gece Yarısı Baskını

İsa Kethüda
29.08.2022 - 11:57 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 12:00

Barcelena'da forma giyen Pierre-Emerick Aubameyang'ın evine giren silahlı kişiler kasayı zorla açtırdı, içindekileri alarak kaçtı. İşte detaylar...

Aubameyang Dehşeti Yaşadı! Gece Yarısı Baskını

AJANSSPOR-HABER

Arsenal'den geçen yıl Barcelona'ya transfer olan Pierre-Emerick Aubameyang evinde dehşeti yaşadı. Yıldız forvetin evini basan silahlı kişiler 33 yaşındaki futbolcuya zorla kasasını açtırdı ve içindekileri alarak kaçtı.

Silah ve demir çubukla tehdit ettiler

El Pais'nin haberine göre silahlı dört kişi gece yarısı bahçeden Aubameyang'ın Castelldefels'te bulunan evine girdi. Çete, Aubameyang ve eşine fiziksel güç kullandı, aileyi silah ve demir çubuklarla tehdit etti.

Katalan polisi araştırıyor 

Zorla kasaya açtıran çete üyeleri, daha sonra kaçtı. Dün gece yaşanan olayın ardından polise haberi verildi. Katalan polisi soygunla ilgili soruşturmasını sürdürürken bazı tanıkların hırsızları gördüğü iddia ediliyor.

Gabon Milli Takımı'nın en golcü futbolcusu

Gabonlu Aubameyang, 2022 ocak ayında 4 yıldır forma giydiği Arsenal'den ayrılarak Barcelona'ya transfer oldu. Yıldız forvetin bu yaz İngiltere'ye dönebileceğine dair pek çok spekülasyon yapıldı. Chelsea ve Manchester United'ın Aubameyang'ı istediği belirtiliyor. Aubameyang, kulüp kariyeri boyunca 300'den fazla gol attı ve Gabon Milli Takımı'nda tüm zamanların en golcü futbolcusu durumunda.

Senin için hazırladığımız haberler