Aubameyang İçin Arsenal'den Ayrılık Çanları Çalıyor! Yeni Takımı...

20.01.2022 - 15:51 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 16:00

Suudi Arabistan takımı Al-Nassr, İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen Pierre-Emerick Aubameyang için transfer teklifinde bulundu. İşte detaylar...

Aubameyang İçin Arsenal'den Ayrılık Çanları Çalıyor! Yeni Takımı...

İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen Pierre-Emerick Aubameyang, kadro dışı bırakılarak, kaptanlığı elinden alındı. Uzun zamandır teknik heyetten forma şansı bulamayan yıldız oyuncuya, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr, talip oldu.

Kiralama teklifi yapıldı

Athletic'in haberine göre, kadrosuna yapacağı takviyeler ile daha güçlü bir takım olmak isteyen Al Nassr, Arsenal'in kadro dışı bıraktığı yıldız için kiralama teklifinde bulundu. Kulüp ile yapılacak olan sözleşmede ise 8 Milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu olacağı bildirildi.

Lemina ile Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

Pierre-Emerick Aubameyang, eski Galatasaray oyuncusu Mario Lemina ile birlikte Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Gabon Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarılarak, kulüplerine geri gönderildi. Oyuncuların geri gönderilme nedeni ise koronavirüs sonrası kalplerinde oluşan rahatsızlık olarak belirtildi.

İlgini Çekebilir
Gabon'dan flaş karar! Aubameyang ve Lemina kadrodan çıkarıldı...
Habere Git

Aubameyang'ın bu sezonki performansı

Pierre-Emerick Aubameyang, bu sezon Arsenal ile 15 karşılaşmada görev aldı. Çıktığı maçlarda 7 kez rakip fileleri havalandıran yıldız golcü, 2 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler