Augsburg'dan Mergim Berisha Kararı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
02.04.2023 - 10:47 | Son Güncellenme: 02.04.2023 - 10:58

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Augsburg, Fenerbahçe'den kiraladığı Mergim Berisha için satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı.

Augsburg'dan Mergim Berisha Kararı | Transfer Haberleri

Kulüp üst yöneticisi Stefan Reuter, Augsburger Allemeine Zeitung gazetesine yaptığı açıklamada, 24 yaşındaki Berisha için henüz satın alma opsiyonunu kullanmadıklarını belirtip, "Ancak bunu vaktinde yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Reuter, Berisha'nın olumlu gelişmesinin başka kulüplerin ilgisini çekebileceğiyle ilgili, "Olağanüstü bir şey ortaya çıkarsa ve oyuncu bir sonraki adımı atmak isterse, bununla meşgul oluruz." ifadelerini kullandı.

Berisha'nın Augsburg performansı

Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak Augsburg'a transfer edilen Mergim Berisha, bu sezon oynadığı 19 maçta 8 gol attı.

İlgini Çekebilir
Sacha Boey'den flaş transfer itirafı: "G.Saray beni satmak istedi!"
Habere Git

Almanya Milli Takımı'na çağrıldı

Almanya Milli Takımı'na da çağrılan Berisha, Peru ve Belçika ile oynan maçlarda süre aldı.

4 milyon Euro 

Kiralama anlaşmasına göre, Berisha'nın bonservisini almak için Augsburg'un Fenerbahçe'ye 4 milyon avro ödemesi gerekiyor.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki Alman oyuncu, 2 Eylül 2021 tarihinde 5 milyon Euro bonservis bedeliyle RB Salzburg'dan sarı-lacivertli takıma transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Güneş'ten derbi sözleri: "Ne kadar kaliteli takım olduğumuzu gösterelim"
Habere Git

Fenerbahçe ile 32 maça çıkan Berisha 8 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler