Aurelien Chedjou Galatasaray maçı öncesi Radyospor'a konuştu!

17.10.2018 - 18:59 | Son Güncellenme: 17.10.2018 - 18:59

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, Galatasaray maçı öncesi Radyospor'dan Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı!

İşte o sözler

''Galatasaray tam bir Avrupa takımı ve bir kez daha şampiyon olmak istiyorlar, lider kalmak istiyorlar ama bizde kendimize güveniyoruz ve iyi bir sonuç almak istiyoruz.

Galatasaray içerde sürekli tribünleri dolduruyor ve çok iyi destek alıyorlar. İçerde oynadıkları maçlarda sanki 1 kişi fazla oynuyorlar. Ayrıca hocaları da çok önemli bir katkı sağlıyor takımına.

Sürpriz bir sonuç almak istiyoruz, biz oradan 1 puan veya daha fazlasıyla dönersek istediğimizi almış olacağız.

Ben ilk kez Galatasaray'ın stadında rakip takımın soyunma odasında olacağım, rakip takım formasıyla çıkacağım ve benim için ilginç bir maç olacak.

Galatasaray taraftarının yeri bende ayrı, özel bir ilişki geliştirmiştik ve ben buna saygı duyuyorum. Ama ben artık başka bir takımın profesyonel futbolcusuyum ve maçta elimden geleni yapacağım.

Bursa'da olmaktan dolayı çok mutluyum, şehir küçük insanlar sıcak kanlı çok güzel bir ortamım var. Bursaspor'da olmaktan mutluyum inşallah daha iyi yerlere de geleceğiz.

Bursaspor adım adım daha iyi noktaya gelecek, bu oyuncu grubu ilk 8 içerisinde olmalıyız. Elbette İstanbul takımları seviyesinde olmak zor ama biz iyi bir ekibiz ve üst sıralara tırmanacağız.

Ozan Kabak, iyi ve yetenekli bir oyuncu zaten Fatih Terim böyle yetenekleri bulup çıkartıyor hoca onda ısrar ediyor. Maicon ve Serdar Aziz'in de iyi futbolcular olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Serdar Aziz şu an form olarak en iyi döneminde.

Ben Türk takımlarının Avrupa'da başarılı olmasını istiyorum. Ben Galatasaray'ın içerde oynayacağı maçları kazanarak Son 16'ya kalacağına inanıyorum. Schalke'yi de içerde mağlup edeceğini düşünüyorum.

Fatih Terim, çok başarılı bir hoca, kendisi de beni tanıyor zaten daha önce beni transfer etmek istemişti. Fatih Terim, futbolcularının yüzüne konuşan bir hoca, arkasından basına veya medyaya konuşmuyor. Oyuncular onu çok seviyorlar ona güveniyorlar.

Fatih Terim, çok başarılı ve çalışkan bir hoca, Galatasaray'ın onunla sözleşme yenilemesini doğru buluyorum.''

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler