Aurelio: Soldado bana göre Negredo'dan daha iyi golcü

21.11.2017 - 16:19 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 16:19

Aurelio: Soldado bana göre Negredo'dan daha iyi golcü

Eski Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı orta saha oyuncusu Aurelio, gündemi sarsacak önemli açıklamalar yaptı. Aurelio, Soldado'nun Negredo'dan daha iyi oyuncu olduğunu ileten Aurelio, Beşiktaş'ın çok iyi bir Şampiyonlar Ligi sezonu geçirdiğini belirtti. 

"Beşiktaş çok iyi oyunculardan kurulu bir takım"

"Beşiktaş iyi bir Şampiyonlar Ligi geçiriyor. Umarım başarılı olurlar. Beşiktaş çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Bu akşam Porto karşısında yine bir zafer galibiyet elde edebilir."

 

"Beşiktaş daha iyi takım"

"Beşiktaş bana göre Porto'dan daha kaliteli bir takım. Daha iyi oyunculara sahip. Talisca'nın gelecekte birinci sınıf olableceğini düşünüyorum. Maçın dengesini değiştirebilecek oyunculardan bir tanesi"

 

"Talisca Dünya Kupası kadrosuna giremez"

"Talisca'nın Dünya Kupasına çağrılmasını zor görüyorum. Ellerinde netleşmiş bir kadro var. Eğer gelişimini sürdürürse sonraki Dünya kupası için olabilir ancak yakın tarihteki için çok şansı olduğunu düşünmüyorum"

"Fenerbahçe dengeli bir oyun anlayışı ortaya koyamadı"

"Fenerbahçe'nin bu sezon tam bir 90 dakika maçını izleyemedim. Basından takip ettim. Tam olarak dengeli bir oyun anlayışı ortaya koyduğunu sanmıyorum. Yoğun, istediği gibi bir oyun sürekliliğini devam ettirecek durumda değiller. Elbette ki Fenerbahçe toparlayacaktır"

"Soldado tam bir forvet"

"Soldado karşısında oynadım büyük bir forvettir. Eğer %100'üne ulaşırsa çok daha faydalı olur. Her anlamda güçlü bir forvet, tam bir forvet. Çok iyi bir isim olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde daha fazla fayda verecektir yeterki %100'ünü versin"

 "Bana göre Soldado bir adım daha önde Negredo'ya göre. La Liga çok önemli goller attı. Ben daha önde olduğunu düşünüyorum"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ) 

Aurelio, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına konuk oldu ve Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. İşte o açıklamalar:

Senin için hazırladığımız haberler