Austria Wien'den 28 şampiyonluk mesajı! Fener teşekkür etti

17.08.2022 - 17:13 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 17:26

Austria Wien, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Fenerbahçe'yi anlattı. Sarı-Lacivertliler şampiyonluk sayısına 28 diyen Wien'e teşekkür etti. İşte detaylar.

Austria Wien'den 28 şampiyonluk mesajı! Fener teşekkür etti

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe, Austria Wien ile eşleşti. Sarı-Lacivertli ekip, ilk maç için Avusturya deplasmanına gitti.

Wien, Fenerbahçe'yi tanıttı, şampiyonluk sayısına 28 dedi

Austria Wien, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Fenerbahçe'yi taraftarlarına tanıtmak için bir paylaşıda bulundu. Avusturya temsilcisi, yaptığı paylaşımda Sarı-Lacivertliler'in şampiyonluk sayısının ise 28 olduğunu belirtti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şampiyonluk sayısı konusunda 1959 yılı öncesi kazanılan kupaların geçerlilik kazanması için TFF'ye yaptığı başvuru karşılık bulmadı. Austria Wien'in bu anlamda yaptığı paylaşım, Fenerbahçe camiası tarafından hoş karşılandı. Kulüp, Austria Wien'e teşekkür etti.

Austria Wien: "Fenerbahçe, Türkiye'nin rekor şampiyonudur"

Austria Wien'in, rakibi Fenerbahçe'yi tanıttığı paylaşım şu şekilde: "Rakibimiz işte Fenerbahçe. Ev sahipliğini Kadıköy'de yapan ve 3 Mayıs 1907 tarihinde kurulan Fenerbahçe Spor Kulübü. Fenerbahçe, 28 ulusal şampiyonluk ile Türkiye'nin rekor şampiyonudur."

"Jorge Jesus 2022/23 sezonundan bu yana Fenerbahçe Teknik Direktörüdür. Jesus, diğer başarılarının yanı sıra üç kez Portekiz şampiyonu oldu ve Copa Libertadores'i kazandı."

"Fenerbahçe iç saha maçlarını Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynamaktadır. 1908 yılında açılmış, en son 2006 yılında yenilenmiştir ve 50.530 taraftar kapasitesine sahiptir."

Fenerbahçe teşekkür etti

Fenerbahçe ise Avusturya temsilcisinin yaptığı paylaşıma cevap verdi. Sarı-Lacivertli kulüp, Avrupa'daki rakibine şöyle teşekkür etti: "Bizi tüm gerçeklerle anlattığınız için teşekkür ederiz! Sizinle buluşacağımız için heyecanlıyız. Yarın görüşmek üzere…"

Senin için hazırladığımız haberler