Avcı: "Bu reaksiyon, büyük takım reaksiyonudur"

Akın Ungan
18.12.2021 - 18:33 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 19:10

Süper Lig'in 17. haftasında lider Trabzonspor, evinde Hatayspor’u 2-0 yenip, yoluna devam etti. Abdullah Avcı, “Bu büyük takım reaksiyonudur” dedi.

Avcı: "Bu reaksiyon, büyük takım reaksiyonudur"

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta müsabakalarında Trabzonspor, Hatayspor'u evinde ağırladı. Kritik mücadeleden Trabzonspor 2-0 galip ayrıldı. Mücadelenin sonunda Karadeniz ekibinin teknik adamı Abdullah Avcı, gazetecilerin karşısına geçerek, soruları yanıtladı.

"Büyük takım reaksiyonu"

Abdullah Avcı, "Hatayspor ligin en zor rakiplerinden bir tanesi. Maça çıkarken 3. sıradaydı. İyi bir ekipler. Bugün ilk yarı başka formasyon, 2-0 olunca başka formasyon. Zor bir rakibe karşı iyi sonuç aldık. 2. yarı itibarıyla yine formasyonu değiştirdiler, 4-4-2'ye döndü, kenar ortalar... Biz burada 46. dakikada gol pozisyonunu yaşar gibi olduk. Onun dışında basit, çıkarken, topa sahip olduğumuzda kayıplar yapınca, rakip topa sahip oldu." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli çalıştırıcı sözlerine devam ederken, Antalyaspor mağlubiyetinin ardından takımının verdiği görüntüyü değerlendirdi.

Avcı, "Giren oyuncular katkı sağladı. Bence geçen haftadan sonra tekrar bu reaksiyonu vermek büyük takım reaksiyonudur. Onun için oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftara teşekkür ediyorum. Bugün savunmada da ve hücumda da bizimle hareket ettiler. Bize son derece destek oluyorlar. Zor bir süreç, kolay değil. İyi takımlara karşı oynuyoruz. Oyun beni çok tatmin etti. Rakibe başarılar diliyorum. 2 gün sonra bir maç daha var. Toparlanmayı çok iyi yapmamız lazım." dedi.

Taraftarı selamladı

Trabzonspor taraftarına hakkını teslim eden başarılı teknik adam, "Taraftara teşekkür ediyorum. Her hafta beni çağırıyor. Bu perdenin arkasında bir sürü insanlar var. Kulüp var, başkan, yöneticiler, çalışanlar, profesyoneller ve benimle çalışan ekip. Ekip olmak aile olmak, burası çok güzel bir aile, şehir bana sahip çıkıyor, ekibe sahip çıkıyor. Ben ekime de yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler