Avcı: "Bu yapmamız gereken bir başlangıçtı ve yaptık"

24.11.2020 - 08:40 | Son Güncellenme: 24.11.2020 - 08:45

Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Erzurumspor'u sahalarında 1-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası galibiyetten dolayı oyuncularına bir teşekkür konuşması yaptı. Avcı, "Şimdi ise önümüze bakacağız. Mükemmel değildik ama olacağız" dedi. İşte detaylar...

Avcı: "Bu yapmamız gereken bir başlangıçtı ve yaptık"

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Erzurumspor'u 1-0 yendikleri maç sonrası soyunma odasında oyuncularına galibiyetinden dolayı teşekkür konuşması yaptı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig'deki 5 maçlık galibiyet hasretine Erzurum'u yenerek son veren Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, galibiyetin ardından soyunma odasında oyuncularına teşekkür konuşması yaptı.

"Mükemmel değildik ama olacağız"

Galibiyet sonrası futbolcularını tek tek tebrik ederken Avcı, "Maç içerisinde doğru yaptığımız çok şey vardı. Hatalarımız için daha çok çalışacağız, daha çok antrenman yapacağız. Sakın maça dönüp bakmayın, kazandık bitti. Bu yapmamız gereken bir başlangıçtı ve yaptık. Şimdi ise önümüze bakacağız. Mükemmel değildik ama olacağız" ifadeleri ile gelecek maçlar için oyuncularına moral aşıladı.

Karadeniz ekibi bu kez rakibe geçit vermedi

Göreve gelir gelmez Abdullah Avcı'nın dikkat çekiği konu takım savunmasıydı. Yapılan çalışmaların da etkisi ile bordo- mavililer, Erzurum maçında kalesini gole kapattı. Son 5 maçta 13 gol yiyen Karadeniz ekibi bu kez rakibe geçit vermedi. Teknik heyet de takım savunması üzerinde çalışarak bu sorunu tamamen ortadan kaldıracak.

Ekuban'a yeni görev

Yeni oyun planında hücum organizasyonlarını şekillendirme görevi verilen Ekuban, önemli sorumluluklar üstlenecek. Ganalı oyuncu golüyle moralini yükseltirken yerini de garantiledi.

Senin için hazırladığımız haberler