Avcı: "Gelecek sene zirvede olmak için adımları atıyoruz"

Eren Tuncay
28.04.2021 - 18:44 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 18:51

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı yayıncı kuruluşa konuştu.

Avcı: "Gelecek sene zirvede olmak için adımları atıyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Trabzonspor'da teknik direktörü Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu.

"Hata yaptık ve cezalandırıldık"

Sözlerine maçı değerlendirerek başlayan Avcı, "Bugün dalgalı bir oyun vardı. Oyun organizasyonları tam bizim istediğimiz gibiydi. Uzaktan merkeze top oynamamak gerekiyor. Bugün bir hata yaptık ve rakip bizi cezalandırdı. 20-25 dakikadan sonra tempo düşük, pasın şiddeti düşük ve rakip ilk yarı 1-0 önde girdi. Daha sonra kırmızı kart gördük ve oyun değişikliğine gittik. Verilen tepki önemli. Çünkü Trabzonspor her maçını kazanmak için oynar. Kazanabilirdik de son anda, kaybedebilirdik de." dedi.

"Zirve için adım atıyoruz"

Gelecek seoznun hedefini şimdiden açıklayan Avcı, "Bizim gelecek sene en tepe hedefimiz var. Biz buraya kazanmak için gelmiştik. U19 ile oynarsa bile kazanmak için oynar. Bu haftayı BAY geçeceğiz. Bence geldiğimiz günden beri her şeyimiz gelişiyor. Taraftar daha farklı oyun bekleyebilir. Ama bu tekrar edilen bir oyundur. Gelişen oyunlarımız var. Deplasmanda hiç kaybetmedik. En fazla gol yiyenden en az gol yiyene. Bugün buradan bir puan Trabzonspor'u tatmin etmez. Gelecek sene zirvede olmak için adımları atıyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler