Avcı, gelecek sezonki Trabzonspor'u tarif etti!

08.05.2021 - 23:56 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 23:58

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrası konuştu. Avcı, gelecek seneki Trabzonspor'u tarif etti. İşte detaylar...

Avcı, gelecek sezonki Trabzonspor'u tarif etti!

AJANSSPOR-HABER 

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı, 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Avcı, oyuncularının oyun planına sadık kaldığını ifade ederken, gelecek senenin planlamasını yaptıklarını ifade etti.

Avcı, futbolcuların oyun planına sadık kalmasından memnun

Abdullah Avcı, ilk yarıda maçı bitirebileceklerini dile getirerek, "İlk yarıda maçı bitirebilirdik. İkinci yarı golü bulduk. Oyun elimizde giderken yaptığımız çalışmalar, uygulamalarımıza rağmen kenar ortadan skor 2-1’e geldi. Rakip sayısal olarak fazla geldi. Belki pozisyon vermedik ama rakip gol atacak gibi hissettirdi. Girdiğimiz pozisyonlar var. Ligin sonuna geldiğinde oyuncuların ciddiyeti, oyun planına sadık kalması bütün hepsi iyi niyetle uyguladılar. Onlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"1-1,5 aydır bunu yapıyoruz"

Trabzonspor'un Avrupa kupalarına katılmayı garantilediği yönündeki bir soru üzerine Avcı, “Trabzonspor'un hedefi her maçı kazanmak, zirvede olmaktır. Bugün itibarıyla ligin değerlendirmesini de yapabiliriz. Sıralamamız, bütün veriler aşağıdan yukarı doğru seyretti. Trabzonspor'un Avrupa kupalarında olması gerekiyor. 1-1,5 aydır önümüzdeki senenin planlamasını yapıyoruz. Önümüzdeki sene daha fazlasını, daha iyisini hak eden bu şehre vermeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler