Abdullah Avcı, Marek Hamsik'le Görüştü! Futbolu...

İsa Kethüda
21.02.2023 - 09:22 | Son Güncellenme: 21.02.2023 - 10:39

Sezon sonunda Bordo-Mavili takımla kontratı bitecek olan Marek Hamsik’le, teknik direktör Abdullah Avcı özel bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar.

Abdullah Avcı, Marek Hamsik'le Görüştü! Futbolu...

Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesi bitecek olan Slovak yıldız Marek Hamsik’le, teknik direktör Abdullah Avcı özel bir görüşme gerçekleştirdi. 

Fanatik'te yer alan habere göre; ikili arasındaki zirvede, Slovak yıldızın gelecek planlaması konuşuldu. Hamsik, vücudu izin verdiği sürece futbol oynamak istediğini belirtti. 

Avcı, Hamsik ile devam etmek istiyor

Abdullah Avcı ise her fırsatta rol model olarak gösterdiği ve profesyonelliğinden çok memnun olduğu Hamsik ile futbolu bıraktıktan sonra da devam etmek istediğini dile getirdi.

İlgini Çekebilir
Menajeri açıkladı! Gidiyor mu kalıyor mu?
Habere Git

Avcı, Hamsik'i ekibine dahil etmeyi planlıyor

Abdullah hoca, ilerleyen süreçte Marek Hamsik’i ekibine dahil etmeyi planlıyor. Yıldız isim ise futbolu bırakıp bırakmayacağına sezon sonuna doğru karar verecek ve buna göre yol haritasını çizecek.

Slovakya Milli Takımı’nda en çok forma giyen isim olarak tarihe geçen Hamsik, 12 yıl görev yaptığı Napoli’nin de en büyük efsanelerinden biri.

Basel maçına yetişebilir

Sakatlığı nedeniyle ligde son 3 karşılaşmayı kaçıran Marek Hamsik’in, Basel ile perşembe günü deplasmanda oynanacak maçın kadrosunda yer alma ihtimali bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'un aradığı oyuncu belli oldu! 8 milyon Euro...
Habere Git

Slovak yıldız, kontrollü olarak takımla çalışmalara başlarken, detaylı testlerin ardından durumu netleşecek. Hamsik’in, 4 Mart’ta oynanacak Ümraniyespor mücadelesinde ise kesin olarak forma giyebileceği öğrenildi.

Trabzonspor kariyeri

Öte yandan, bordo-mavili takımla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki oyuncu, Fırtına ile çıktığı 54 maçta 4 gol ve 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler