Avcı ile Gümüşdağ arasında transfer zirvesi!

03.12.2020 - 11:49 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 12:03

Daha önce Başakşehir'i de çalıştıran Abdullah Avcı, bu sezon kariyerine Trabzonspor'da devam ediyor. Abdullah Avcı'nın, eski öğrencisi Mahmut Tekdemir'in transferi için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüştüğü gündemde. Mahmut Tekdemir'in dışında Ramires de transfer gündeminde. İşte detaylar...

Avcı ile Gümüşdağ arasında transfer zirvesi!

AJANSSPOR-HABER

Teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getiren Trabzonspor'da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Bordo-mavililer, orta sahaya transfer yapacak mı? Abdullah Avcı hangi futbolcunun transferini istedi? Detaylar haberde...

Trabzonspor orta saha transferi yapmak istiyor

Devre arasında Trabzonspor, orta sahaya transfer yapmayı planlıyor. Okay Yokuşlu, Mahmut Tekdemir gibi isimler şu ana kadar gündeme gelirken, adı Trabzonspor ile anılan son isim ise bonservisi elinde olan Ramires oldu.

Avcı, Mahmut Tekdemir'in transferini istiyor

Karadeniz Gazete'de yer alan habere göre; Abdullah Avcı'nın önceliği bir ön libero bir de 10 numara pozisyonunda oynayacak bir ismin kadroya katılması. Başakşehir'de oynayan Mahmut Tekdemir Avcı'nın adayları arasında.

Avcı ile Gümüşdağ, Mahmut konusunu görüştü iddiası

Yine habere göre; Mahmut Tekdemir ile Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ tecrübeli ismin transferi için görüşme yaptı. Mahmut Tekdemir transferinde tarafların belirli bir aşamaya geldiği iddia edildi.

Ramires de Trabzonspor'un transfer listesinde

Öte yandan Abdullah Avcı'nın alternatif isimleri de hazırladığı belirtildi. Yıllarca Chelsea'de oynayan ve son olarak formasını giydiğini Palmeiras tarafından sözleşmesi feshedilen 33 yaşındaki oyuncu da devre arası dönem için listeye girdi.

Senin için hazırladığımız haberler