Trabzonspor'da Vitor Hugo Sakatlandı! Ne Zaman Dönecek?

02.03.2022 - 00:21 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 01:39

Trabzonspor-Antalyapor maçında Vitor Hugo sakatlandı. Hugo'nun diz altında kırıktan şüphelenilirken, sezonu kapatma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

Trabzonspor'da Vitor Hugo Sakatlandı! Ne Zaman Dönecek?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor, mücadeleden 2-0 galibiyet ile ayrılarak, kupada yoluna devam etti. Süper Lig'i de lider götüren Bordo-Mavililer, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi kötü haberle sarsıldı.

Oyuna devam edememişti

Antalyaspor karşısında Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesine çıkan Vitor Hugo, maçın 85. dakikasında rakibine yaptığı faul sonrası yerden kalkamamış ve oyuna devam edememişti. Tecrübeli stoperin yerine ise Ahmetcan Kaplan oyuna dahil oldu.

Avcı "Keyfim kaçık" dedi

2-0'lık galibiyetin ardından basın mensuplarının karşısına geçen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Vitor Hugo'nun son durumu hakkında bir şey bilmediğini belirtirken, "Hugo'nun durumunu bilmiyorum. MR'a gidecek şu anda. O anlamda keyfim kaçık. Eksik olduğumuz bir pozisyondu. Önemli oyuncularımızdan biri, her şeyden önce sağlık. Umarım ciddi bir şey yoktur." dedi.

Avcı'nın korktuğu, başına geldi

Trabzonspor Kulübü, Vitor Hugo'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında sağ bacağından sakatlanan Vitor Hugo’nun çekilen MR’ında sağ tibia lateral platoda non-deplase kırık tespit edilmiş olup konservatif tedavisi planlanan oyuncumuza uzun bacak alçısı uygulanmıştır”  ifadelerine yer verildi. 

4 ila 6 ay arası yok

Sağ ayağında kırık tespit edilen başarılı savunma oyuncusunun 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 

Senin için hazırladığımız haberler