Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Antalyaspor Maçı Sonrası Transfer Sözleri

Orhan Gülek
01.02.2023 - 22:42 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 23:19

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonu transfer açıklamasında bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Antalyaspor Maçı Sonrası Transfer Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Bordo Mavili ekip 2-0'lık skorla yendi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Trabzonspor ayrıca kendi sahasında yenilmezlik serisine de böylece devam etmiş oldu.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

"Bütününde bence iyi bir oyun vardı"

Maçı daha erken koparabileceklerini dile getiren Avcı, "Oyunun ilk yarısında doğru baskılar, skoru bulma, pozisyonlarımız var. Onların 1 tane pozisyonu var. İkinci yarı da net fırsatlar yakaladık. Bu tür maçlarda özellikle sonuçlandırmayla alakalı sıkıntı var. Beklerken sana sıkıntı yaratabiliyor rakip. Pozisyon vermedik ama oyun üstünlüğünü eline aldılar. Bütününde bence iyi bir oyun vardı. Daha erken koparabilirdik." dedi.

"Bu takım 27 aydır çok rekor kırıyor"

Uzun süredir Trabzonspor ile güzel rekorlar kırdığını ifade eden Avcı, "İyi bir oyuncu grubuna sahibiz. Burada maç kaybetmememizin en büyük faktörü Trabzonspor taraftarıdır. Gomez çok iyi performans gösterdi. Trezeguet öyle. Bunun dönüşü olmuyor oyun içinde. 36 maçtır bu rekorları taraftarın baskılarıyla kırdık. Mevcut kadromuz bu, en iyisini yapmaya çalıştık. Rakibi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Bu takım 27 aydır çok rekor kırıyor. Onlarla beraber yaptık, onlarla beraber devam edeceğiz." dedi.

İlgini Çekebilir
Naci Ünüvar: “Bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu"
Habere Git

Avcı, Djaniny protestosunu değerlendirdi

Trabzonspor’da oyundan çıkarken bazı taraftarların tepkisini çeken Djaniny Semedo’yu Teknik Direktör Abdullah Avcı ve takım arkadaşları teselli etti.

Djaniny'ye yapılan protesto hakkında da konuşan Avcı, "Oyunun içinde olan şeyler bunlar. İyi niyetle bize katkı sağladı. Gol kaçırmış olabilir. Oyuncu performansı böyle dönmüyor. Bizim tarafımızdan değerlendirme yapılıyor. Taraftar tabii ki maç içinde böyle tepki verebiliyor ki haklı da olabilirler. Ama maç içinde dönüşü olmuyor. Yardımcı olabilirlerse sahada ki olacaklardır da... Trabzonspor maç kazandıkça yarışın içinde olmak isteyecek." dedi.

Avcı'dan transfer açıklaması

Devre arası transfer dönemine de değinen Avcı, "Transfere ihtiyacımız yok. Taraftarlarımızla birlikte yaptık ve onlarla devam edeceğiz." dedi.

Eren Elmalı, Bartra ve Abdulkadir Ömür'ün durumu

Eren Elmalı, Bartra ve Abdulkadir Ömür'ün sakatlık durumu hakkında da konuşan Avcı, "Eren’in durumu hakkında bilgi alacağız. Marc Bartra’nın kasığında sorun oldu, Ömür’ün dizinde bir sorun oldu, Eren de yarın belli olacak. İkinci yarıdaki iki değişikliği mecburi olarak yaptım." dedi.

Fırtına, Galatasaray maçı öncesi moral kazandı

Böylece Abdullah Avcı'nın öğrencileri zorlu bir mücadeleden galibiyetle ayrılarak hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı öncesi moral kazandı. Antalyaspor ise mutlak 3 puanla çıktığı maçta sahadan eli boş ayrılmak zorunda kaldı. Bu sonuçlar Antalyaspor 21 puanda kalırken, Trabzonspor puanını 38'e yükseltti.

Senin için hazırladığımız haberler