Avcı öfkeli: "Kabul etmiyorum"

26.12.2020 - 21:19 | Son Güncellenme: 26.12.2020 - 21:19

Trabzonspor, Galatasaray'a 2-0 yenildi. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. İkinci yarıdaki oyunu kabul etmediklerini söyleyen deneyimli teknik adam, bir an önce telafi etmek istediklerini söyledi. İşte detaylar...

Avcı öfkeli: "Kabul etmiyorum"

Trabzonspor, ligin 15. haftasında Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu.

Bordo mavili takımla ilk mağlubiyetini yaşayan teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından beIN Sports'a konuştu.

Avcı yaptığı açıklamada, "Oyuna istediğimiz gibi başladık. 15-20 dakika Galatasaray'ın baskı yapacağına çalışmıştık. Senaryo bu şekilde devam etti. İlk yarı bitene kadar bir tık daha oyuna hakim olduk. Gole kadar oyundaki şeyleri adım adım geliştirdik. Devreye yenik girdik" dedi.

"Telafi etmek istiyoruz"

İkinci yarıdaki oyunu kabul etmediğini söyleyen deneyimli teknik adam, "İkinci yarıda tekrar oyuna girme gibi durum vardı ama 2. gol olunca koptuk. Kötü oynarken de pozisyona girdik. Trabzonspor hiçbir zaman kabul etmez. Daha tepkili, daha fazla üreten olmamız lazımdı. İkinci yarıdaki oyunu kabul etmiyorum. Oyunun bir tarafı tatmin edici ama bu mağlubiyeti kabul edemeyiz. Bunu bir an evvel telafi etmek istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler