Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrası Abdullah Avcı: "Hiçbir şey kazanmadık"

23.01.2022 - 21:52 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 22:54

Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrası Abdullah Avcı: "Hiçbir şey kazanmadık"

AJANSSPOR  - HABER

Süper Lig'in 23. haftasında dev derbide Galatasaray ile Trabzonspor Nef Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Atilla Karaoğlan'ın düdük çaldığı kritik mücadele Trabzonspor 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. Avcı, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sahip olmalarına rağmen yoğurdu üfleyerek yemeye devam ediyor. Geçmiş haftalardaki ifadesini tekrarladı: "Hiçbir şey kazanmadık."

"Baskıyı kıramadığımız anlar oldu"

Avcı, rakip takım Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde namağlup ekiple oynadıklarını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Avrupa Ligi'ni lider bitirmiş bir takım. Bugün baskıyla başlayacaklarını biliyorduk. Biz baskıyı kıramadığımız anlar oldu. Topa sahip olduklarımızda rakip kaleye indik. İlk yarı belki pozisyon anlamında az vermiş olsak da rakip bizi rahatsız etti. 8+3'ün olması bizi yoruyor. İkinci yarı Ahmetcan çok önemli geri bildirimler verdi. Oyunu ikinci yarı itibariyle domine eden bir takıma döndük. Golübulduk. Geçen hafta iki tane panaltı kaçırmış bir oyuncuya herkesin sahip çıkması bizim nasıl bir aile olduğumuz gösterdi. Visca yeni geldi. Attığı gol baskıdan geldi. Bütün İstanbul takımlarına karşı maçları kazandık. Şampiyon olmadık, hiçbir şey kazanmadık. Mutlu sona ulaşabilecek çok büyük bir adım attık. Zafere giden gol gül bahçesi değil. Alınan bu galibiyet çok değerli 1 haftada 3 maç oynadık. "

İlgini Çekebilir
Anastasios Bakasetas 98 gün sonra ligde gol attı
Habere Git

"Çıktığımız yolda onların desteğine ihtiyacımız var"

Şampiyonluk için daha erken olduğunu söyleyen Abdullah Avcı "Organizasyon bizi ayakta tutuyor. Kaliteli oyuncularımız var. Hamsik'i bugün kullanamadık. Taraftarımızdan şunu rica ediyorum; Trabzonspor önemli işler yapıyor. Dışarıda saygıyı görüyor. Puan olarak rekorlar kırıyor. İçeride üst üste 2 tane maçımız var. Başından sonuna kadar her oyuncumuza sonuna kadar destek versinler. Baskının olduğu yerde oyuncu yetişmez. Çıktığımız yolda onların desteğine ihtiyacımız var. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Galatasaray büyük takım. Biz günün içinde çalışırken, önümüzdeki senenin de planlamasını yapıyoruz. Bugün yabancı kontenjanımız dolu. Yerli stoper arıyoruz. Yerli genç oyunculara da yatırım yapıyoruz. Ahmetcan da Avrupa yollayabileceğimiz bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler