Avcı sert çıktı: Hakemin üstüne yürüyenlere…

17.04.2021 - 18:54 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 19:25

Süper Lig’in 35. haftasında Hatayspor’la son anlarda gelen penaltı sonucu berabere kalan Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonu hem hakemi hem de rakibi eleştirdi.

Avcı sert çıktı: Hakemin üstüne yürüyenlere…

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Süper Lig’de son anlarda yediği penaltı golünün ardından Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamada bulunan Abdullah Avcı, “İyi bir takımla oynadık. Zor maçlar bunlar. Rakip taç atarken ayağımızın altından kaçırdığımız bir topta 96. dakikada gol yedik” dedi.

'Zorbay Küçük'ten 2. sarı kartımı gördüm'

Hakem Zorbay Küçük’e değinen bordo mavililerin teknik direktörü şunları söyledi: “Ben bugün Zorbay hocadan ikinci kez sarı kart gördüm. Maç öncesinde kendisine ‘haklısın ama ben de itirazlarımda haklıyım’ demiştim. Tanıdığım, sevdiğim de birisi. Oyunun hızlanması, topun oyunda kalmasını sağlayacak olanlar kendisidir takdir haklarını onlardan yana kullandı.”

'Biz hakemlere bağırıp çağırmıyoruz'

Ardından Hatayspor’a yönelik eleştiride bulunan Avcı şöyle devam etti: “Biz maç içerisinde taktik çalışıyoruz. Ben oyun soğutmayı bağırıp çağırmayı hakem üzerine gelmeyi çalışmadım. Hatayspor’un beraberliğine bir şey söylemem iki takıma da dönebilirdi maç.

Avcı: Penaltının tekrarı doğruydu

Penaltının tekrarı doğruydu.  Oyun içinde kendi yaptıklarını bir izlesinler. Oyun oynamak başka bir şey. Ben hafta içinde rakibi savunmada, hücumda nasıl çalışıyorsam, hocalar da futbolcularına bunları çalışsınlar.”

'Oyunu provoke edenlere izin vermeyin'

Abdullah Avcı sözlerini “Elimizdeki bir maçtı oyuncumuz temiz bir oyuncu rakibe sarılıp faul de yapabilirdi. Bu kadarına da dikkat ediyoruz. Oyunu provoke eden, hakemin üstüne yürüyenlere de izin vermesinler” ifadelerini kullanarak bitirdi.

Senin için hazırladığımız haberler