Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve şampiyonluk vurgusu!

Eren Tuncay
02.10.2021 - 18:34 | Son Güncellenme: 03.10.2021 - 00:28

Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hedeflere daha hızlı gideceklerini söyledi.

Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve şampiyonluk vurgusu!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Abdullah Avcı, hedeflerin altını çizerken şampiyonluk yolunda Abdülkadir Ömür'e övgülerde bulundu.

"Abdülkadir Ömür sayesinde olacak"

Şampiyonluk vurgusunu genç oyuncu Abdülkadir Ömür üzerinden yapan Avcı, "Hedeflere daha hızlı gideceğimizi düşünüyorum. Taraftarın desteğinin devam edeceğini düşünüyorum. Şimdi milli ara var, bir dinleneceğiz, futboldan uzak kalacağız. Abdülkadir Ömür için hep aynı şeyi söylüyorum. Bu takım şampiyon olacaksa ki inanıyorum olacak, Abdülkadir Ömür gibi oyuncularla olacak." dedi.

"Geri bildirim alıyorum"

Taraftarlardan iyi geri dönüşler aldığını belirten Avcı, "Ben geri bildirim alıyorum. Sadece Trabzonsporlular'dan değil, tüm Türkiye'den. İzleyenlerin 'İyi ki Trabzonspor var' diyeceği bir takım! Biz buna devam edip karşılığını almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler