Trabzonspor, Uğur Çiftçi ve Davidson'u transfer etmek istiyor

Salim Manav
01.11.2021 - 09:24 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 16:51

Trabzonspor'da son dakika transfer haberi: Trabzonspor transfer listesine Sivassporlu Uğur Çiftçi ve Alanyaspor'dan Davidson'u ekledi. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Uğur Çiftçi ve Davidson'u transfer etmek istiyor

AJANSSPOR- 

Süper Lig'de oynadığı 11 karşılaşmada 8 galibiyet 3 beraberlik olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları erken başladı. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen bordo-mavililer devre arasında kadrosunu genişletmenin planlarını yapıyor. Fırtına'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Karadeniz Fırtınası, listesine Sivassporlu Uğur Çiftçi ve Alanyaspor'dan Davidson'u ekledi.

8+3 kuralı nedeniyle kadrosuna Türk sol bek katmak isteyen Trabzonspor'da gündemdeki ilk isim Sivasspor'un 29 yaşındaki yıldızı Uğur Çiftçi. Sivasspor ile dikkatleri üzerine çeken futbolcu için Abdullah Avcı talimatı verdi.

Sözleşmesi 2023'te bitiyor

Uğur Çiftçi'nin de Trabzonspor'a transfer olmak istediği bu nedenle kulübünden kolaylık sağlanmasını isteyeceği öğrenildi. Uğur Çiftçi'nin sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

Gervinho'nun yerine Davidson

Fırtına'da Gervinho'nun sakatlığının ardından sol kanat arayışlarına başlayan gündem Alanyaspor'un yıldızı Davidson...

Bordo-mavililer; Bakasetas ve Siopis transferlerinde Alanyaspor yönetimi ile yürütülen ikili ilişkileri kullanılarak Sambacı yıldızı kadrosuna katmayı planlıyor.

Alanyaspor'da 11 maçta; 4 gol, 2 asist yaparak 6 gole katkı sağlayan Brezilyalı futbolcusunun güncel piyasa değeri 3 milyon 800 bin Euro.

Davidson'un Akdeniz ekibi ile sözleşmesi Haziran 2023'te bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler