Trabzonspor'da Avcı'dan sonra ilk ayrılık! Yıldız oyuncu...

31.08.2024 - 10:16 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 10:19

Süper Lig devi Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ile yolları ayırma kararı alınırken yıldız oyuncu Trezeguet, Trabzonspor’dan ayrılmaya hazırlanıyor. Detaylar...

Trabzonspor'da Avcı'dan sonra ilk ayrılık! Yıldız oyuncu...

AJANSSPOR HABER

Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın koltuğu sallanmaya başladı. Bordo-Mavililerde Avcı ile yolları ayırma kararı alınırken Mısırlı yıldız oyuncu Trezeguet ile de devam etmeme kararı alındı. Mısırlı oyuncunun takımdan ayrılacağı iddia edildi. Detaylar...

Trezeguet ile yollar ayrılıyor

Fanatik'te yer alan habere göre; 4 milyon Euro bonservisle Aston Villa’dan kadroya katılan Trezeguet, Trabzonspor’dan ayrılmaya hazırlanıyor.

Yabancı sayısında düşüş olacak

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Muhammed Cham’ın transferi sonrası kadrodaki yabancı sayısı 15’e çıkarken, Teklic kiralık olarak gönderilecek. Fakat yabancı forvet için bir ismin daha gitmesi gerekiyor. Denswil ve Bardhi’nin ayrılığa sıcak bakmaması nedeniyle yönetim köşeye sıkışırken, Trezeguet’ye gelen teklif ilaç oldu.

Anlaşma tamam

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fateh, Mısırlı yıldızın menajeriyle yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına vardı. Trezeguet’nin de ayrılık konusunda sıkıntı yaratmadığı öğrenilirken, kısa zamanda bu transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler