Abdullah Avcı'dan Trezeguet'e Gönderme: "Penaltı Yaptırmanın Anlamı Yok!"

İsa Kethüda
05.02.2023 - 21:35 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 21:53

Trabzonspor'un deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenildiği maç sonrası bordo-mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Abdullah Avcı'dan Trezeguet'e Gönderme: "Penaltı Yaptırmanın Anlamı Yok!"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Trabzonspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Avcı, "Bugün bizim için anahtar kelime şuydu. Galatasaray hücumda sayısal olarak fazla olabiliyor. Bütün camia birleşmiş. Bu coşkuyla başlayacaklardı. Baskı ve rakibin baskıyı kırmasıyla topa sahip olup kaleye gitmekti. Böyle bir senaryonun en iyisiyle maça başladık.

İlgini Çekebilir
Aslan, Avcı'yı 12'den vurdu!
Habere Git

"İlk yarı oyun dengeli"

Oyun ortada gidiyor, bir tane geliyor gol oluyor. Rakibin iştahı artıyor. İlk yarı oyun dengeli. Biz koparabilirdik. İkinci yarıda oyuncu performansları, daha fazla topa sahip olmamız gerekirken oyun geçişe döndü.

"Penaltı yaptırmanın anlamı yok"

Enine doğru giden bir oyuncuya penaltı (Trezeguet'in Yunus'a yaptığı faul) yaptırmanın anlamı yok. Biz tercihleri yanlış oynadık. Çabuk kaybettiğimiz toplardan Galatasaray 3'ü de bulabilirdi. Sonrasında oyunun içinde tutunmaya çalıştık. son bölümde duran toptan 4 pozisyona girdik. Mağlup olabilecek bir oyun olmadı. 

"Taraftarımız bize destek olsun"

Galatasaray'ı tebrik ediyoruz. Bu sene şampiyonluk yarışı içerisinde olan bütün rakiplerini yendiler. Tebrik ediyoruz. Taraftarımız bize destek olsun. 3 tane iç sahada maç oynayacağız. Ligin uzağında kaldık. bu süreçten çıkacağız. Konferans Ligi başlıyor ve arkasından Türkiye Kupası devam ediyor. En iyi şekilde devam etmek istiyoruz. 

İlgini Çekebilir
Maxi Gomez: "Hatalarımızı düzeltip daha iyi maçlar çıkarabiliriz"
Habere Git

"Rekorları kıran bir takımız"

Son iki senede ilk defa şampiyonluk yaşayan takımlara kaybettik. Rekorları kıran bir takımız. Bunlar normal. Dün akşamki yaşananlar her zaman yaşanan şeyler değil. Djaniny ilk 11 oynayan oyuncuydu. Geçen sene şampiyonlukta bize katkılar sağladı. 

"Lahtimi bizim yatırım yaptığımız bir oyuncu"

Böyle bir karar verildi. Kurum önemlidir. Artık bizimle olmayacak. Lahtimi bizim yatırım yaptığımız bir oyuncu. Çok kötü değil, bizimkisi taktiksel değişiklikti. Giren oyuncular doğru performans sergileyemedi. Mağlup olmayabilirdik ama olduk" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler