Avcı'nın danışmanı açıkladı! Fenerbahçe...

06.03.2020 - 18:23 | Son Güncellenme: 06.03.2020 - 15:29

Ersun Yanal'la yollarını ayıran Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Abdullah Avcı mı yoksa Tayfun Korkut mu olacak? Abdullah Avcı'nın danışmanı Doğan Ercan Radyospor'a konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Avcı'nın danışmanı açıkladı! Fenerbahçe...

Ligde istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, ligin 24. haftasında Antalyaspor ile oynanan maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırma kararı almıştı. Sarı-Lacivertli takım Denizlispor maçına Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu ile hazırlanırken yeni teknik adam arayışlarına devam ediyor. Peki Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Abdullah Avcı ile anlaşma sağlandı mı? İşte detaylar...

Deneyimli teknik adam Abdullah Avcı'nın danışmanı Doğan Ercan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

"Cocu'dan sonra Avcı'yı istediler"

Fenerbahçe'nin Cocu ile yollarını ayırdıktan sonra ilk tercihinin Abdullah Avcı olduğunu vurgulayan Ercan, "Yurt dışından Donetsk arayış içindeydi. O zaman Başakşehir bırakmamıştı. Fenerbahçe o dönemde Avcı ile ilgileniyordu. Fenerbahçeli bir yönetici ile görüştüm ve Başakşehir'in bırakmayacağını söylemiştim. Cocu gittikten sonra Abdullah Avcı ile görüştüler. Hocanın karakterini biliyorsunuz. Başakşehir'i yarı yolda bırakmak istemedi" dedi.

Fenerbahçe Abdullah Avcı ile anlaştı mı?

Galatasaray maçından önce görüştüklerini söyleyen Doğan Ercan, "İki hafta ile Ali Koç'la görüştük. Yönetici ile görüştük ve Galatasaray maçından sonra bakacaklarını söylediler. Şu anda ismi geçiyor ama bir anlaşma yok. Ben Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı olacağını düşünüyorum. Galatasaray maçından sonra ben görüşmedim Fenerbahçe yönetimiyle" ifadelerini kullandı.

DOĞAN ERCAN BU AÇIKLAMALARLA AJANSSPOR'UN DA HABERİNİ DOĞRULAMIŞ OLDU! AJANSSPOR'UN AVCI HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'le devam edeceklerini tahmin ettiğini söyleyen Ercan, "Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'le sezon sonuna kadar gideceğini düşünüyorum. Fenerbahçe yönetimi acele etmeyecek teknik direktör konusunda. Sezon sonuna kadar bu ekiple devam edecek, sezon sonunda uzun vadeli bir sözleşme imzalanacak. Başkan da o kadar mücadele etmesine rağmen, gerçekten yaptığı şeylerin karşılığını alamadı" sözlerini kullandı.

Tayfun Korkut seçeneğine ihtimal vermediğini söyleyen Ercan'ın diğer açıklamaları şu şekilde:

Abdullah Avcı'nın A Milli Takım'daki yardımcılarından biriydi Tayfun Korkut. Ben onun Fenerbahçe'ye teknik direktör olacağını düşünmüyorum. Şu dakikada bu riske gireceklerini düşünmüyorum.

Avcı, Douglas'ı istemedi

Abdullah Avcı, Douglas'ı değil Di Placido'yu transfer etmek istemişti. Douglas'a da geçmiş olsun.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler