Trabzon, Fatih Kuruçuk, Abdülkerim Bardakçı Ve Samet Akaydın'ı İstiyor

Salim Manav
17.12.2021 - 09:05 | Son Güncellenme: 17.12.2021 - 09:13

Ocak ayında yerli stoper takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor transfer listesine Süper Lig'den Fatih Kuruçuk, Abdülkerim Bardakçı ve Samet Akaydın'ı aldı. Detaylar haberimizde...

Trabzon, Fatih Kuruçuk, Abdülkerim Bardakçı Ve Samet Akaydın'ı İstiyor

Trabzonspor ara transfer döneminde şartların el vermesi durumunda yerli bir stoper ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, Süper Lig'den 3 ismi listesine ekledi. 

Bordo-Mavililer'de sağ kanat ve sol bek mevkii için transfer çalışmaları devam ederken, teknik ekip stoper bölgesinde de rekabeti artırmayı planlıyor. Bu nedenle Trabzonspor Yönetimi, yabancı kontenjanındaki doluluğu da hesaba katarak yerli bir stoper arayışına başladı.

Bonservis ücretleri düşündürüyor

Takvim'in haberine göre; Fırtına'da gündeme gelen isimler arasında Karagümrüklü Fatih Kuruçuk, Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı ve Adana Demirspor Samet Akaydın var. Ancak 3 ismin de kulübüyle sözleşmelerinin devam ediyor olması nedeniyle yüksek bonservis bedellerinin ortaya çıkıyor olması yönetimi bu transfer hamlesini yapmak için biraz daha beklemeye itti.

Sol bek transferi de olacak

İlk olarak sağ kanat ardından sol bek transferleri yapıldıktan sonra bütçeye bağlı olarak bu transfer hamlesinin yapılması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler