(ÖZET) Trabzonspor - Empoli Maç Sonucu: 0-1

25.07.2022 - 20:53 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 08:40

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, İtalyan takımlarına karşı hazırlık maçlarını sürdürüyor. Bordo-Mavililer ikinci maçta Empoli'ye 1-0 mağlup oldu. İşte detaylar...

(ÖZET) Trabzonspor - Empoli Maç Sonucu: 0-1

AJANSSPOR HABER

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, İtalyan ekibi Empoli FC ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer, 3-0'lık Torino maçından sonra bir diğer İtalya ekibi Empoli'ye de 1-0 mağlup oldu. İşte detaylar...

Trabzon'dan ikinci mağlubiyet

Sportstadion Langau Stadyumu'nda oynanan mücadele 19.00'da başladı. Empoli, 13. dakikada Mattia Destro'nun golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Trabzonspor, 1-0 mağlup oldu.

İtalya, büyük geldi

Trabzonspor, Torino ile Avusturya’da oynadığı ilk hazırlık maçını 3-0 kaybetti. Karşılaşmanın 20 ve 22. dakikalarında Nemanja Radonjic’in golleriyle 2-0 öne geçen Torino, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. İkinci yarının 55. dakikasında Demba Seck’in golüyle Torino durumu 3-0’a getirirken, Trabzonspor bu gollere karşılık veremedi.

''Hatalarımizdan ders alacağız"

Torino maçından sonra değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Böyle maçlar oyunu görmek, bir sonrakine daha iyi olmak için var. Rakip, fiziksel olarak bizden daha iyi durumda. Bu maçları oynamak bizim için olumlu anlamda dersler oluyor. Buna göre hazırlanacağız. Güzel test maçı oldu” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler