Şampiyon Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

Akın Ungan
30.04.2022 - 23:39 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 00:00

Süper Lig şampiyonu olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı'nın röportajı sırasında futbolcular sulu baskın yaptı.

Şampiyon Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor, evinde ağırladığı Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak 2021/22 sezonu Süper Lig şampiyonu oldu. Şampiyonluk maçının ardından teknik direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. Avcı'nın verdiği röportaj sırasında futbolcular tarafından sulu baskın düzenlendi.

"Neyi yaşıyorum?"

Abdullah Avcı, şampiyonluk maçının ardından şu ifadeleri kullandı: "Bugün çok karışık duygular içindeyim. Neyi ifade edeceğim, neyi yaşıyorum? Şuan itibariyle bilmiyorum. Yarın ne hissedeceğim bunları bilmiyorum."

"Önümüzdeki sene şampiyon olacağız demiştim"

"Geçen sene göreve geldikten sonra, sene sonunda son maç, Beşiktaş'ın şampiyonluk görüntülerine baktım, geçen sene ben de oradaydım. Oyunculara 'Önümüzdeki sene şampiyon olacağız' demiştim."

"Herkes saygı gösterdi"

"Bu sene Trabzonspor'a karşı herkes saygı gösterdi. Değerli olan bu. Biz bunu devam ettirmek istiyoruz. Bugün biz olduk. Bunu devam ettirmek isteyeceğiz. Ahmet Ağaoğlu'na, yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Büyük bir teşekkür Ertuğrul Doğan'a. Gerçek bir Trabzonspor taraftarı. Bana ve ekibime sağladığı ortam için ona ayrı bir parantez açıyorum."

Avcı'dan Ahmet Nur Çebi, Ali Koç ve Burak Elmas'a teşekkür

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi oyunumuza saygı gösterdi. Bence bu saygı içinde devam edelim. Bu rekabet devam edecek. Bunun içindeki çatışma hiç kimseye fayda sağlamayacak. Bu sene biz olduk, bunu devam ettirmek istiyoruz."

 

"Kasketi kurtardım"

Abdullah Avcı, öğrencileri tarafından yapılan baskının ardından şunları söyledi: "Hazırlıksız yakalandım. Bir kere daha yaptılar. Genelde bu şampiyonlukta oluyor. Kasketi kurtardım, onu vermedim ve saklıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler