Avcı'yla görüştü, anlaşma tamam! Trabzonspor...

14.01.2021 - 00:44 | Son Güncellenme: 14.01.2021 - 00:49

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'dan transfer hamlesi gerçekleşti. Bordo-mavililer, Kasımpaşa'da forma giyen Yusuf Erdoğan ile anlaşmaya vardı! İşte detaylar...

Avcı'yla görüştü, anlaşma tamam! Trabzonspor...

AJANSSPOR - Salim MANAV

Trabzonspor'da son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Abdullah Avcı ile birlikte hızla üst sıralara tırmanmak isteyen Trabzonspor, eski futbolcusu Yusuf Erdoğan'ı transfer etmek üzere. Detaylar haberimizde...

Yusuf tamam, sırada kulüpler var

Bordo-mavililer, Kasımpaşa'nın futbolcusu Yusuf Erdoğan ile anlaşma sağladı. Yusuf Erdoğan ile transfer konusunda uzlaşma sağlanırken, gözler kulüplerin anlaşmasına çevrildi.

Abdullah Avcı'yla görüştü

Yusuf Erdoğan, teknik direktör Abdullah Avcı'yla üç gün önce bir görüşme yaptı. Kulüplerin de anlaşması halinde futbolcu resmi imzayı atacak. Hatırlanacağı üzere daha önce Yusuf Erdoğan'ın Galatasaray'a transferi gündeme gelmiş, futbolcu sarı-kırmızılı forma ile bir poz vermiş ancak; daha sonra transfer gerçekleşmemişti. 

Yusuf Erdoğan için doğduğu ev kaderi mi olacak?

Kendisiyle yapılan röportajlarda, 'Beni ben yapan Trabzonspor'dur' cümlesini kuran Yusuf Erdoğan için doğduğu ev kaderi olacak. Bu sezon Kasımpaşa'yla 15 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 4 gol ve 3 asistle takımına katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler