Avrupa Abdülkadir Ömürü konuşuyor: '20 milyon Euro çok az'

30.07.2019 - 13:06 | Son Güncellenme: 30.07.2019 - 10:09

Avrupa Abdülkadir Ömürü konuşuyor: '20 milyon Euro çok az'

Abdülkadir Ömür’ün performansı Avrupalı taraftarların da diline düştü. Avusturya kampındaki özel maçlarda yeteneklerini konuşturan Trabzonspor'un 10 numarası izleyenleri kendisine hayran bırakırken rakip futbolseverler, "Kim bu çocuk?" diye sordular.

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor, 10 gün süren Avusturya kampında sadece gurbetçiler tarafından değil, farklı takım taraftarlarınca da yakından takip edildi. Bordo mavili ekibin hazırlık karşılaşmalarını izleyenler arasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaraylı futbolseverlerin yanı sıra rakip takım taraftarları ve Avusturya vatandaşları da yer aldı. Trabzonspor'un Parma maçını izleyen Avusturyalı ve İtalyan taraftarlar özellikle Abdülkadir Ömür'ü çok beğendi.

Türk Messi Abdülkadir Ömür

Karşılaşma sırasında basın mensuplarının yanına gelen Avrupalı taraftarlar, "Kim bu 10 numara? Gerçekten çok yetenekli" şeklinde sorular sordu. Bu soruya ise verilen cevap ortak oldu: "O Türk Messi Abdülkadir Ömür." Bir Avusturyalı taraftar ise 20 yaşındaki futbolcuya 20 milyon Euro'luk teklif geldiğini öğrenince, "O para az, çok daha fazlasını hak eder" yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler