Avrupa basını 'Fenerbahçe' dedi! Favori...

18.05.2018 - 09:10 | Son Güncellenme: 18.05.2018 - 09:10

Avrupa basını 'Fenerbahçe' dedi! Favori...

Avrupa medya ve kulüplerinin basketbol uzmanları, zorlu organizasyonda parkeye çıkcak Fenerbahçe'yi Zalgiris karşısında oldukça şanslı görüyor. İşte sarı-lacivertliler için yapılan yorumlar:

Luca Chiabotti (La Gazzetta)

F.Bahçe, Zalgiris önünde favori. Ancak bu kesinlikle kolay bir maç olacağı anlamına gelmiyor. Son şampiyon F.Bahçe, en keyif veren basketbolu oynayan Zalgiris'le harika bir maç yapacak

Dusko Savanovic (Bayern Münih)

F.Bahçe birçok yetenekli ve tecrübeli oyuncuya sahip. Turun mutlak favorisi. Tabii ki Obradovic de büyük etken. Zalgiris tüm sezon iyi oynadı ama yüzde 60'a 40 F.Bahçe avantajlı

Djordje Matic (Novosti)

Zalgiris Final-Four'a üzerinde başarı baskısı olmadan geldi. Jasikevicius takımını mükemmel yönetti ancak şimdi karşısında Avrupa'da birçok kupa almış Obra var. F.Bahçe tecrübesiyle ağır basıyor.

Stavros Barbarousis (Eurohoops)

İki takıma bakıldığında açık favori F.Bahçe. Oyunun ritmi maçın galibini belirlecektir. Ancak büyük bir kalite ve tecrübeye sahip F.Bahçe'nin Zalgris karşısında sorun yaşayacağını sanmam.

En çok Fenerbahçe taraftarı olacak

Dörtlü Final için 15 binin üzerinde basketbolseverin Belgrad'a geleceği açıklandı. Belgrad Turizm Organizasyonu Müdürü Milorad Popovic, "Basketbol karşılaşmaları için en fazla Türkiye'den sporseveri ağırlayacağız. En az 15 bin kişi bu organizasyonu takip etmek için Belgrad'a gelecek" dedi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler