Devler Nicolo Zaniolo'nun Peşinde! 35 Milyon Euro | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
18.03.2023 - 08:49 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 08:59

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen ve Roma'dan transfer edilen Nicolo Zaniolo'nun sezon sonu İtalya'ya göreceği iddia edildi.

Devler Nicolo Zaniolo'nun Peşinde! 35 Milyon Euro | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde İtalyan takımı Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'nun ismi dev ekiplerle anılmaya devam ediyor. Yıldız oyuncunun sezon sonunda İtalya'ya döneceği iddia edildi. İşte detaylar...

İspanyol basınında yer alan habere göre Nicolo Zaniolo için Avrupa'nın dev kulübü harekete geçti. Yıldız futbolcu için 30 milyon Euro'luk çılgın transfer planının devrede olduğu vurgulandı.

4,5 yıllık imza attı

Galatasaray, ara transfer ve tescil dönemine Roma'dan Nioclo Zaniolo'yu 15 milyon Euro bedelle kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılılar, bir sonraki satışın karından Roma'ya yüzde 20 pay verileceğini belirtti. 23 yaşındaki yıldız oyuncu, Galatasaray ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
"Alınan mağlubiyet Okan Buruk'a yazar"
Habere Git

Devler peşine düştü

Nicolo Zaniolo için Avrupa devleri harekete geçti. Sarı-kırmızılıların yeni transferi için Juventus, Tottenham ve Inter'in devrede olduğu belirtildi.

Milan'dan 30 milyon Euro

Skorer'in İspanyol basını AS'tan derlediği habere göre; Serie A devi Milan, Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak için Galatasaray ile trasnfer görüşmelerine başladı. İtalyan ekibinin 23 yaşındaki yıldızın durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Serbest kalma bedeli 35 milyon Euro

Serie A devinin Nicolo Zaniolo'yu sezon sonunda kadrosuna katmak istediği vurgulandı. Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'nun serbest kalma bedelini 35 milyon Euro olarak belirlediği belirtildi. İtalyan oyuncu için Milan'ın 30 milyon Euro'luk bir transfer teklifi hazırlığında olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal seri peşinde! Rakip İstanbulspor...
Habere Git

Dursun Özbek: "Kalması için biz de elimizden geleni yapacağız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nicolo Zaniolo ve Mauro Icardi'nin geleceği hakkında konuştu. Başkan Özbek, Zaniolo ve Icardi ile ilgili sezon sonunu beklemek gerektiğini ifade etti. Sarı-kırmızılıların başkanı açıklamasında, "Zaniolo, bizim kontratlı futbolcumuz. Dolayısıyla zannedersem 4 yıl daha Galatasaray'a hizmet edecek. Elbetteki çok önemli bir futbolcu. Tabii Galatasaray'ın planlaması içinde olan bir futbolcu. Futbol dünyası içinde bu transferler, gitmeleri gelmeleri mümkün. Sezon sonunu görmek lazım, ne olup ne bittiğine bakmak lazım. Icardi de çok önemli bir futbolcu. Galatasaray'a büyük emek veriyor şu anda. Sezon sonunu beklemek lazım. Taraftarın bu futbolculardaki memnuniyetini görüyorum. Biz de buna ilgisiz değiliz. Ama Galatasaray olan hatları çerçevesinde tabii ki bu tip futbolcuların Galatasaray'da kalması için biz de elimizden geleni yapacağız" dedi.

Genoa altyapısında yetişen Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina, Entella, Inter ve Roma'da forma giydi. Yıldız futbolcu için şu ana kadar toplam 23 milyon 550 bin Euro bonservis bedeli ödendi. Nicolo Zaniolo'nun güncel piyasa değeri 28 milyon Euro.

İtalya Milli Takımı'nın formasını 11 maçta giyen Nicolo Zaniolo, bu süreçte rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılı takımla 2 resmi müsabakaya çıkan yıldız oyuncu 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Sezon sonu gidiyor! İşte yeni takımı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler