Yunanistan'da Cedi Osman sesleri! Ergin Ataman'a rakip olabilir

27.08.2024 - 14:16 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 15:08

NBA takımı San Antonio Spurs'un serbest bıraktığı Cedi Osman'ın geleceği merak konusu olurken milli basketbolcu Yunan ekibine önerildi. İşte detaylar...

Yunanistan'da Cedi Osman sesleri! Ergin Ataman'a rakip olabilir

AJANSSPOR - HABER

Kariyerini 7 sezondur NBA'de sürdüren, son olarak formasını giydiği San Antonio Spurs tarafından serbest bırakılan milli basketbolcu Cedi Osman'ın yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği merak konusu.

Avrupa takımları peşinde

NBA'de forma giydiği 476 maçta 9.3 sayı, 3 ribaunt ve 2 asist ortalamalarıyla mücadele eden 29 yaşındaki yıldız basketbolcunun boşta olması Avrupa takımlarının da iştahını kabartıyor. Euroleague'de mücadele eden birçok takımın Cedi Osman'ı kadrosunda görmek istediği iddia ediliyor.

Olympiakos Cedi Osman'ı transfer etmeli

Öte yandan Yunan basını, geçtiğimiz sezon Ergin Ataman yönetiminde Yunaniistan Ligi ve Euroleague şampiyonu olan Panathinaikos'un gölgesinde kalan Olympiakos'un şu an boşta olan milli basketbolcumuz Cedi Osman'ı kadrosuna katması gerektiğini yazdı.

"Cedi Osman mükemmel bir seçim olur"

Olympiakos taraftarının yeni sezon öncesi yapılan transferlerden memnun olsa da Yunan ekibinin NBA'den bir üç numara transfer etmesiyle daha fazla mutlu olacağı ifade edildi. Bu transfer içinde üç pozisyonda oynayabilen cedi Osman'ın mükemmel bir seçim olacağı aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler