Avrupa devleri derbide genç yıldızı izlediler! Dev bonservis...

Ali Bozkurt
05.03.2024 - 10:12 | Son Güncellenme: 05.03.2024 - 10:18

Süper Lig devi Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerinin listesine girdi. Galatasaray ile oynanan derbide genç yıldızı izlemeye aldılar. Detaylar...

Avrupa devleri derbide genç yıldızı izlediler! Dev bonservis...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta bu sezon Semih Kılıçsoy fırtınası esmeye devam ediyor. Gösterdiği performans sonrası milli takım kapılarını açan Kılıçsoy, şimdi de Avrupa devlerinin listesine dahil oldu. Genç yıldız adayını Galatasaray ile oynana derbide dev kulüplerin izlemeye geldiği iddia edildi.

Devler takip etti

Fanatik'te yer alan habere göre; Semih Kılıçsoy'u İngiltere Premier Lig’den Manchester City ve Arsenal, İspanya’dan Atletico Madrid, Almanya’dan Borussia Dortmund ve Leipzig, İtalya’dan ise son olarak Juventus ile birlikte Napoli gözlemcileri takip etti.

Sezon sonuna kadar izleyecekler

Semih Kılıçsoy’u izleyen scoutlar, raporlarını kulüplerine sunacaklar ve sezon sonuna kadar görevlerine devam edecekler.

İlk teklif Dortmund'dan

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Beşiktaş’ın Semih Kılıçsoy için kapısını çalacak ilk kulübün ise Borussia Dortmund olacağı öğrenildi. Alman devinin yakın zamanda 18 yaşındaki milli futbolcu için Siyah Beyazlı kulüple temasa geçeceği 

12 gole katkı sağladı

18 yaşındaki futbolcu, bu sezon Beşiktaş formasıyla 25 maça çıktı. Genç yıldız adayı, 10 gol atıp 2 de asist yaptı.

Beşiktaş'ın beklentisi yüksek

Bu sezon gösterdiği performans sonrası takımın vazgeçilmezleri arasına giren Semih Kılıçsoy için Beşiktaş, dev bonservis bekliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler