Avrupa devleri onun peşinde! Max Aarons...

25.02.2021 - 15:40 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 15:51

Dış haberler... Norwich City'nin her geçen gün değerini arttıran sağ beki Max Aarons, Avrupa kulüplerini peşine taktı. Bundesliga’dan, Serie A’ya, Serie A’dan Premier Lig’e varıncaya kadar, dev liglerin dev ekipleri 21 yaşındaki yıldız adayını istiyor. Aarons ise, sezon sonunda kesin olarak kulüpten ayrılacağını yönetime bildirdi... İşte detaylar...

Avrupa devleri onun peşinde! Max Aarons...

AJANSSPOR - DIŞ HABER 

Avrupa futbolunda, Norwich City’nin Jamaika asıllı İngiliz sağ beki Max Aarons konuşuluyor. 2018 yılında kendisini altı yıl süreyle Norwich’e bağlayan imzayı atan Aarons, sezon bitiminde kulübünden ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Bu yıl Championship’te dolu dizgin yoluna devam eden Norwich ekibi ise, oyuncunun bonservis bedeli için 35 milyon Sterlin’den aşağısına kapılarının kapalı olduğunu duyurdu.

Avrupa devleri onu istiyor

İngiliz kulüpleri, Alman devi Bayern Münih ve Serie A'nın başkent temsilcisi Roma, Norwich’in genç sağ bekini alabilmek için sıraya dizilmiş durumda. Bu yıl, Norwich ile 34 maça çıkıp 1 gol 3 asist ile takımına katkı sağlayan Aarons, takımının değişilmez isimlerinden biri haline geldi. Sezon sonu gelecek muhtemel şampiyonluktan sonra, İngiliz sağ bekin piyasa değeri iyice yükselişe geçebilir. Bu durumun farkında olan Championship ekibi ise, şimdiden oyuncu için istedikleri bonservis bedelini 35 milyon Sterlin olarak belirledi.

Kulübün hissedarlarından Delia Smith, geçtiğimiz hafta "FT Business of Football" zirvesine katılıp, “Aarons takımın en iyisi. İleride daha da iyi bir futbolcu olacak. Sezon sonunda kulüpten ayrılması muhtemel.” şeklinde konuşmuştu.

Smith’in bu açıklamalarından sonra Serie A ekiplerinden AS Roma, Max Aarons için 20 milyon Sterlin teklif etmiş, ancak Roma’nın bu teklifi yetersiz bulunup reddedilmişti. 

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih, Serie A’dan AS Roma, İngiltere Premier Lig'den Manchester United ve Everton, 21 yaşındaki genç yeteneği kadrolarına katabilmek için ciddi çaba sarf ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler