Ajansspor

Avrupa devleri talip olmuştu: G.Saray'dan Uğurcan Çakır kararı!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Trendyol Süper Lig takımlarından Galatasaray, transferde kaleci Uğurcan Çakır'la ilgilenen kulüplere 'teklifinizi sezon sonu iletin' mesajı veriyor.

Haberin Kaynağı:
Sabah
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 42 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Hem A Milli Takım'ın hem de Galatasaray'ın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Avrupa kulüplerinin gözdesi. Bu sezon sarı-kırmızılı takımla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans sergileyen milli kaleciye Alman kulübü Bayern Münih'in talip olduğu iddia edilmişti.

Inter'den sonra Bayern Münih

Geçtiğimiz gün İtalyan basını, Inter'in oyuncu ile ilgilendiğini iddia ederken dün de Alman Bild, milli kaleci için Bayern Münih'in nabız yoklayacağını yazdı.

Uğurcan Çakır
Uğurcan Çakır

Galatasaray satmayı düşünmüyor

27.5 milyon Euro ve bonuslar karşılığında G.Saray kadrosuna katılan Uğurcan'ı yönetimin satmak gibi bir planı bulunmuyor. 

Kulüplere teklifinizi sezon sonu iletin mesajı

Ancak sezon sonunda olası teklifleri de şimdiden reddetmeyen yönetim, bu konuda temas kuranlara 'teklifinizi sezon sonu iletin' mesajı veriyor.

G.Saray ile 2029- 2030 sezonu sonuna kadar kontratı bulunan 30 yaşındaki file bekçisinin güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...