Bayern Münih ve Manchester United arasında Avrupa'yı sallayacak transfer

15.05.2024 - 15:00 | Son Güncellenme: 15.05.2024 - 15:14

Avrupa futbolunun iki dev kulübü Bayern Münih ve Manchester United arasında gerçekleşecek dev bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte tüm detaylar...

Bayern Münih ve Manchester United arasında Avrupa'yı sallayacak transfer

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz basınından Independent'ta yer alan habere göre; Bayern Münih, Manchester United'ın yıldız ismi Bruno Fernandes'i kadrosuna katmak istiyor.

Bayern Münih, Fernandes'in peşinde

Haber detayında bu transferin, Bayern Münih teknik direktörü Thomas Tuchel'i de takımda tutmak için bir adım olacağı kaydedildi. Alman çalıştırıcının, özellikle hücum bölgesinde yaratıcı bir oyuncu istediği belirtildi.

Bruno Fernandes'in de Manchester United'ta geçen başarısız sezonların ardından kariyerine başka bir kulüpte devam etmek istediği öğrenildi. Kariyerine kupalar eklemek isteyen Portekizli yıldızın bir sonraki durağı Bayern Münih olabilir.

Piyasa değeri 70 milyon Euro

Bruno Fernandes, 2019-20 sezonu başında Portekiz'in Sporting ekibinde, 65 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a transfer oldu. Portekizli yıldızın sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Fernandes'in güncel piyasa değeri ise Transfermartk verilerine göre 70 Milyon Euro.

Bruno Fernandes'in bu sezon performansı

29 yaşında oyuncu bu sezon Kırmızı Şeytanlar ile 45 maçta forma giydi. Fernandes bu maçlarda 15 kez ağları havalandırırken, 11 de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler