Avrupa Gençlik Spor Festivali

10.08.2018 - 17:19 | Son Güncellenme: 10.08.2018 - 17:19

Avrupa Birliğinin (AB) desteğiyle, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından organize edilen Avrupa Gençlik Spor Festivali kapsamında kano ve su kayağı yarışları yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi GAP Vadisi'ndeki SUKAY Tesisleri'nde gerçekleştirilen yarışlara, Bozova Belediyesine İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirmenin ardından kurulan kano takımının sporcuları katıldı.

Etkinlikte dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verildi. Yarışmalara vatandaşlar da ilgi gösterdi.

AB Bilgi Merkezi Şanlıurfa Koordinatörü Erol Yüncü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte ilk kez böylesine bir festival düzenlediklerini ve etkinliklerin keyifli sürdüğünü belirtti.

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen yatırımlar sayesinde su sporlarının son dönemlerde ilgi gördüğünü vurgulayan Yüncü, "Bugün kano ve su kayağı yarışları düzenledik. Kadın ve erkeklerden oluşan 10 sporcumuz burada yarışma imkanı buldu. Tesise gelen vatandaşlara da sıcak havada farklı bir atmosfer yaşattık. Festival yarın düzenleyeceğimiz balon futbolu, denge oyunu, canlı langırt, elastik basketbol, dans ve konserlerin ardından sona erecek." dedi.

Kano takımı antrenörü Adem Vuran ise festivale katkı sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yetkililere teşekkür etti.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler