Avrupa, Kerem Aktürkoğlu'nu konuşuyor: "Durdurulamaz!"

03.10.2024 - 10:33 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 10:42

UEFA Şampiyonlar Ligi Lig aşaması ikinci haftasında Atletico Madrid'i sahasında yenen Benfica'da Kerem Aktürkoğlu attığı golle yine Avrupa'da adından söz ettirdi.

Avrupa, Kerem Aktürkoğlu'nu konuşuyor: "Durdurulamaz!"

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi Lig aşaması ikinci haftasında Benfica, sahasında konuk ettiği Atletico Madrid'i 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti ve 2'de 2 yaptı.

Kerem ve Orkun boş geçmedi

Benfica'ya 3 puanı getiren golleri karşılaşmanın 13. dakikasında Kerem Aktürkoğlu, 52. dakikada penaltıdan Angel Di Maria, 75. dakikada Alaexander Bah ve 84. dakikada penaltıdan Orkun Kökçü kaydetti.

Kerem Aktürkoğlu 5. maçında 4. golünü attı

Galatasaray'dan 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibi ile çıktığı 5 maçta 4 gol ve 2 asist kaydetti.

Orkun Kökçü 4 gole ulaştı

Bir başka milli oyuncumuz Orkun Kökçü de, bu sezon Benfica'da görev aldığı 9 maçta 4 gol ve 3 asist ile oynadı.

Kerem ve Orkun, Avrupa basınında

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün müthiş performansı Avrupa basınında da manşetlerde yer aldı. Sabah'ta yer alan habere göre; Portekiz basını, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'da gösterdiği performanstan övgülerle bahsetmeye devam ediyor. Dünkü maçtan sonra gazeteleri süsleyen milli oyuncu için yeni lakap taktılar.

Glorioso 1904: Durdurulamaz

"Kerem Aktürkoğlu durdurulamaz olmaya devam ediyor! Benficalı yıldızın etkisi sahanın ötesine uzanıyor. Türk oyuncu sahada parlıyor ama saha dışındaki rakamları da gerçekten etkileyici. Kerem Aktürkoğlu Benfica'daki harika formunu sürdürüyor. Clube da Luz'a geldiğinden bu yana, Türk oyuncu taraftarları büyüsüyle kendine hayran bıraktı, ancak onun etkisi sahada olanların ötesine geçiyor."

La Gazzetta dello Sport: Gol kaçırmayan Kerem Aktürkoğlu

"Benfica kazandı ve eğlendi, oyun boyunca üstünlük sağladı. 13. dakikada Aursnes topu gol kaçırmayan adam Kerem Aktürkoğlu ile buluşturdu. İkinci yarıda Atlético beyaz bayrağı kaldırdı."

Record: Kerem seriyi uzattı

"Aktürkoğlu hala formunda: Türk oyuncu Benfica'nın ilk golünü attı. Benfica, Atletico Madrid karşısında maça hızlı başladı ve ilk çeyrek saatte Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle skoru açmayı başardı. Eski Galatasaraylı oyuncu Benfica'da göz doldurmaya devam ediyor ve üst üste oynadığı maçlarda gole doğrudan katkıda bulunma serisini uzattı."

Abola: Topla tehlikeli

"Türk kanat oyuncusu bir kez daha son bölgede ortaya çıkma becerisini gösterdi ve şut çekmekten, Oblak'ı yanıltmaktan ve ilk golü atmaktan çekinmedi. Carreras ile çok iyi kombine oldu ve tehlikeli kontra ataklara liderlik etti. Tüm bunlara kapanma, kanatlarda ve merkezde savunmaya katılma konusunda muazzam bir yetenek ekledi. Sağlam ve topla tehlikeli."

Senin için hazırladığımız haberler