'Avrupa Süper Ligi için Fenerbahçe ve Galatasaray'a teklif gitti'

19.04.2021 - 15:39 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 15:41

Son dakika haberleri... Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Süper Ligi'nden davet aldıklarını iddia etti. İşte detaylar...

'Avrupa Süper Ligi için Fenerbahçe ve Galatasaray'a teklif gitti'

AJANSSPOR - HABER

Dünylaca ünlü 12 kulübün kurduğu Avrupa Süper Ligi için tartışmalar devam ediyor. UEFA, kulüpleri oyuncuları milli takıma almamakla tehdit ederken federasyonlar bu takımların yerel liglerinden çıkarabileceklerini dile getiriyor. Bu tartışmalar sürerken Türkiye'den Avrupa Süper Ligi'ne katılm olup olmayacağı merak konusu.

"Türkiye'den sıcak bakan takımlar..."

Konuyla ilgili A Spor'da açıklamalarda bulunan Sabah gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan, Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a teklif geldiğini iddia etti.


Özbostan  "Türkiye'den buna sıcak bakan takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray. İki takım alılar bu Fenerbahçe ve Galatasaray olur. Eğer bu organizasyon hayata geçerse o 20 takımın içinde Türkiye'den yüzde 100 iki takım olur. Bu kadar büyük bir ülkeyi, nüfusu bu organisyon devre dışı bırakmaz" dedi.

"Beşiktaş'ın, Trabzon'un suçu ne?"

Diğer yorumcuların "Beşiktaş'ın suçu ne Trabzonspor'un suçu ne?" demesi üzerine Özbostan  şunları söyledi: "Ben iki takım dedim. Belki Beşiktaş olur. Ben duyduklarımı söylüyorum. Fenerbahçe'ye bu teklif gelmiş zaten. Galatasaray Başkanı yıllar önce dillendirmiş yıllar önce. Farkında mısınız? İhale komisyonu kuruldu. Yayından en çok gelir elde eden Galatasaray bu komisyonda yok. Ben bunları şöyle yorumluyorum, Galatasaray'da sıcak bakıyor."

Senin için hazırladığımız haberler