Avrupa takımlarının scoutları Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde iki yıldızı takip edecek

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Avrupa kulüplerinin scoutları iki yıldız ismi tribünden takip edecek.

Avrupa takımlarının scoutları Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde iki yıldızı takip edecek
Haberin Kaynağı:
Sabah
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 45 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir maça sahne olacak. Galatasaray, sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Avrupa'nın devleri ile takip edecek

İki ezeli rakip arasında Rams Park Stadı'nda oynanacak kritik mücadele Avrupa'nın dev takımları tarafından da yakından izlenecek.

Batrakov için 4 dev geliyor

Sarı-kırmızılı takımın Rus yıldızı Aleksey Batrakov'u Barcelona, Paris Saint-Germain, Arsenal ve Liverpool takip ediyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona ve Lille maçlarında ağları havalandıran genç yıldızın dev derbide izlenmesi bekleniyor.

Aleksey Batrakov
Aleksey Batrakov

Galatasaray formasını şu ana kadar 9 kez giyen Batrakov 2 gol-2 asistlik performans sergiledi.

Oğuz Aydın da gözlem altında

Dev mücadelede takip edilecek bir diğer isim ise Fenerbahçe forması giyen Oğuz Aydın. Sarı-lacivertli takımın Aston Villa ile oynadığı maçta ayakta kalan tek isim olan Oğuz'un tribünden takip edilmesi bekleniyor.

Kanarya'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken 25 yaşındaki futbolcu, 3 gol-3 asistlik performans sergiledi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...