Avrupa taraftar gördü!

21.04.2017 - 05:45 | Son Güncellenme: 21.04.2017 - 05:45

Vodafone Arena’yı dolduran 40 bin taraftar, Fransızlar’a ‘tribün nasıl olur’un dersini verdi. Olay çıkarmayan, taşkınlık yapmayan, ama aynı zamanda hiç susmayan Siyah-Beyazlılar, gecenin en güzel görüntülerine ev sahipliği yaptı. Turun penaltılarda kaçmasına rağmen oyuncuları alkışlarla uğurladı...

Beşiktaşlı taraftarlar, kulüp tarihindeki en önemli maçta takımlarını yalnız bırakmadı ve tribünleri tamamen doldurdu. Taraftarlar kendileri için koltuklara konulan Siyah-Beyazlı bayraklarla maçı coşkulu bir şekilde bekledi. Taraftarlar, oyuncuların sahaya çıkması sırasında tezahüratı yoğunlaştırdı. Karşılaşmayı Fenerbahçe ve Galatasaray formalı taraftarların da tribünden takip ettiği görüldü. Taraftarlar, ilk maçta hatalı gol yiyen kaleci Fabricio Agosto Ramirez’e büyük destek verdi. Isınmak için sahaya çıkan İspanyol kaleciyi tribüne çağıran taraftarlar, oyuncu lehine tezahürat yaptı. 

Anons üzerine anons

İlk maçta yaşanan olaylar sonrası UEFA Disiplin Kurulu’nun iki kulübe 2 yıl ertelemeli bir yıl men cezası vermesi sonrası karşılaşma öncesi herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması yönünde anonslarla uyarılarda bulunuldu. Anonslarda futbolcular kadar taraftara da büyük iş düştüğü, meşale atılmaması ve attırılmaması yönünde uyarılar yapıldı.

Tahriklere karşı önlem

Olympique Lyon’un Fransa liginde Bastia ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada ev sahibi takım taraftarlarıyla kavga eden Fransız ekibinin kalecisi Anthony Lopes’in de taraftarları tahrik etmeye çalışabileceği belirtilerek Siyah-Beyazlılar’dan sakin olmaları istendi. Karşılaşmayı 39 bin 623 kişinin izlediği açıklandı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler