FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Darüşşafaka Lassa ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Burak Alaca
27.01.2023 - 17:26 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 18:08

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Darüşşafaka, Lassa ile 1.5 yıllık bir isim sponsporluğu anlaşmasına imza attı.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Darüşşafaka Lassa ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka, Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda düzenlenen törenle Brisa şirketi ile 1.5 yıllık bir isim sponsorluğu anlaşmasına imza attı. Bu doğrultuda takımın ismi önümüzdeki 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında Darüşşafaka Lassa olacak. 

Barca ile birleşmişlerdi

Brisa daha önce Barcelona ile amatör sporların isim hakkı içi bir anlaşmaya imza attı.. 2015-2019 yılları arasında; basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının ismi Barcelona Lassa olarak spor sahnesine çıkmıştı.

Denizli maçında görücüye çıkacak

Darüşşafaka Lassa ismi ile beraber ilk maçına 29 Ocak Pazar günü saat 13.00'de Yukatel Merkezefendi deplasmanında çıkacak. Daçka yeni dönemde ilk iç saha maçına ise 1 Şubat'ta Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyon Tenerife karşısında çıkacak.

İlgini Çekebilir
Daçka'dan forvete takviye!
Habere Git

Türkiye Kupası'nda zorlu rakip

Darüşşafaka, Basketbol Süper Ligi'nin ilk yarısını ilk 8 içerisinde bitirerek Bitci Türkiye Kupası'na katılma hakkı kazandı. 6. Daçka'nın rakibi 3. Pınar Karşıyaka oldu. Karşılaşma 15 Şubat Çarşamba saat 20.30'da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Salonu'nda oynanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde hedef Final 8

Darüşşafaka ülkemizi temsil ettiği FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalmayı başardı. Grup L'de 3 İspanyol takımı Ucam Murcia, Tenerife ve Bilbao Basket ile eşleşen Daçka ilk maçta Bilbao'ya deplasmanda 85-75 mağlup oldu. 

Basketbol Süper Ligi'nde play-off hattı kızıştı

Darüşşafaka, Basketbol Süper Ligi'nde 16 maç sonunda aldığı 8 galibiyet ile 6. sırada yer alıyor. 5. Efes ile arasında 3 galibiyet bulunan "Panterler" lakaplı Daçka'nın 13. sıradaki Aliağa Petkim ile ise arasında yalnızca 2 galibiyet bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Kaf-Kaf’ın kupadaki rakibi Darüşşafaka
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler