Avrupa’da çılgın transfer harekatı!

22.03.2021 - 14:15 | Son Güncellenme: 22.03.2021 - 14:21

Son dakika haberleri… İspanyol basını, Liverpool’un golcü futbolcusu Mohamed Salah için Juventus’un devreye gireceğini iddia etti. İşte içinde Arjantinli yıldız Paulo Dybala'nın da olduğu flaş transfer planı…

Avrupa’da çılgın transfer harekatı!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

İngiltere Premier Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Liverpool'da beklentileri karşılayamayan isimlerin başında Mohamed Salah geliyor. Takım içinde Sadio Mane’yle sorun yaşayan ve mutsuz olduğu gözlenen yıldız futbolcu için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

Sezon sonu Liverpool'un kapısını çalacaklar

İspanyol Don Balon, aynı şekilde kötü bir sezon geçiren Juventus’un yaşadığı hüsranı unutturabilmek için Salah’a kanca attığını yazdı. Habere göre, Liverpool'daki geleceği tartışmalı hale gelen Mısırlı yıldız için İtalyan devi yaz aylarında bir teklif yapacak. 

Juve Dybala artı 45 milyon Euro önerecek

Salah’a halen transfermarkt verilerine göre 110 milyon Euro bonservis bedeli biçiliyor. Ancak Liverpool yıldızı için bundan da yükse bir rakamı talep edebilir. O nedenle Juventus’un da Mohamed Salah için Paulo Dybala'nın yanı sıra 45 milyon Euro teklif edeceği aktarıldı.

Salah İtalya'ya yabancı değil

Mohamed Salah bu sezon Premier Lig’de 17 gol atarken, şubat ayından bu yana yalnızca 2 gol kaydedebildi. Kariyerinde daha önce Roma forması da giyen Mısırlı futbolcunun Serie A tecrübesi bulunuyor.  

Juventus’da gerek sakatlıklar gerekse de teknik direktör Pirlo’nun tercihleri nedeniyle bu sezon fazla süre alamayan Paolo Dybala ise Serie A’da 11 maç sonunda 2 golde kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler