Avrupa'da dev takas!

24.04.2020 - 17:02 | Son Güncellenme: 24.04.2020 - 17:06

Avrupa'da dev takas!

Orta sahasını güçlendirmek isteyen ve takıma yeni yıldız oyuncular katma peşinde olan Barcelona istediği oyuncuyu İngiltere'de buldu. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın sezon başında Fransız ekibi Lyon'dan 60 milyon euro karşılığında transfer ettiği Tanguy Ndombele'ye, Katalan ekibi Barcelona talip oldu.

İngiliz ekibinin tarihinde en yüksek bonservis ücreti ödeyerek transfer ettiği futbolcu konumunda olan Ndombele, ilk sezonunda istenilen performansı gösterememiş ve çoğu maçta yedek kalmak zorunda kalmıştı. SKY Sports'un haberine göre yıldız bir orta saha oyuncusunun peşinde olan ve bu bölgeyi güçlendirme amacında olan Barcelona, Tottenham'ın kapısını çaldı. Salgın hastalık sebebiyle ekonomik anlamda geleceği göremeyen ve diğer kulüpler gibi yüksek bedeller harcamak istemeyen Katalan ekip, İngiliz kulübüne takas teklifinde bulundu.

Ndombele-Umtiti ve Semedo takası!

Bir süredir takımdaki geleceği konuşulan Fransız stoper Samuel Umtiti ve Nelson Semedo, Barcelona'nın bu transferde elini güçlendiriyor. Fransız futbolcuyu transfer etmek için bonservis harcamak istemeyen Katalan ekibi, Umtiti ve Semedo ikilisini takas planlarında kullanarak bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor. Bir süredir sağ bek arayışında olan ve stoper hattında Jan Vertonghen'nin sezon sonunda sözleşmesinin bitiyor olması, Tottenham'ın bu takasa olumlu bakmasına sebep oluyor. İki kulüp resmi olarak takas için masaya oturmasa da, salgın günlerinden sonra takasın gerçekleşmesi bekleniyor.

Ndombele, bu sezon Tottenham formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 27 maçta 2 gol, 4 asistlik bir performans gösterdi

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler