Avrupa'da millilerin takası! Ersin Destanoğlu ve Kaan Ayhan...

16.08.2021 - 14:52 | Son Güncellenme: 16.08.2021 - 22:49

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş, Ersin Destanoğlu'nu isteyen Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı talep etti. İşte detaylar...

Avrupa'da millilerin takası! Ersin Destanoğlu ve Kaan Ayhan...

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'in ilk haftasında Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor'u 3-0'lık skorla mağlup eden Beşiktaş, transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın talep ettiği ve Asbaşkan Emre Kocadağ'ın belirttiği stoper ve forvet bölgeleri için çalışmalar sürüyor. Stoperde Diego Godin'den vazgeçen Beşiktaş, rotayı Serie A'daki milli futbolcu Kaan Ayhan'a kırdı. Kara Kartal'ın bu transferdeki en önemli kozu ise Ersin Destanoğlu. Çünkü Sassuolo'nun da gözü Ersin'de. 

Ersin ve Kaan takası gündemde

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin alt limit için 10 milyon Euro belirlediği Ersin Destanoğlu'na Serie A'dan Sassuolo talip oldu. Ancak, siyah beyazlı ekip Ersin'i para karşılığında göndermektense Kaan Ayhan'la takas edilmesini istiyor. Sassuolo, Kaan Ayhan'la Ersin takasına da hazır. Lakin, Beşiktaş'ın bir de para beklentisi var. 

Pazarlıklar sürüyor

Beşiktaş, Sassuolo'dan Kaan Ayhan dışında bir de 2 milyon Euro ödeme istiyor. Fotomaç'taki haberde, taraflar arasında pazarlıkların sürdüğü; transferin önümüzdeki günlerde netleşeceği iddia edildi.

Bu transferin gerçekleşmesi durumunda, A Milli Takım'ın stoperi Kaan Ayhan Beşiktaş'a, Ümit Milli Takım'ın file bekçisi Ersin Destanoğlu Sassuolo'ya gidecek. 

Emre Kocadağ: "Doğrudur..."

7 Ağustos'ta A Spor'a bağlanan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer sorusuna şu cevabı vermişti:

 

"Stoper ve santrfora transfer yapmayı düşünüyoruz. Bunları söyledik, sakınca yok. İsimler noktasında şu an için bir şey söylememiz çok mümkün değil. Bazı isimler var. Doğrudur. Basına yansıyan isimler var. Şu an Beşiktaş’ın menfaatine uyacak isimlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz.

Görüşmeler başladı

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Beşiktaş'ın Sassuolo ile Kaan Ayhan transferi için resmi görüşmelere başladığını iddia etti. Ayrıca, Kaan Ayhan'ın onay vermesi durumunda Sassuolo'ya teklif yapılacağını ileri sürdü. 

Senin için hazırladığımız haberler