''Avrupa'da oynamak istiyorum!''

01.06.2017 - 18:48 | Son Güncellenme: 01.06.2017 - 18:48

Altınordu'nun genç kalecisi Berke Özer, Radyospor'da İlker Koç ve Emrah Karalinç'in sorularını cevapladı!

İşte o açıklamalar:

Bu yaşta bunu başardığım için çok mutluyum. Bana bu şansı verdikleri için hocalarıma çok teşekkür ederim. Ben de haberi TFF'nin resmi sitesinden okudum ve çok heyecanlandım. Benden önce de çok genç yaşta milli takıma çağrılan abilerim oldu, ben de bunu yaşadım çok mutluyum.

Ben futbola stoper olarak başladım, ama bir maçta kaleci gelmeyince kaleci oldum ve ondan sonra hep kalede kaldım. Benim idölüm Muslera ve Neuer, onları kendime örnek alıyorum. Ben Bucaspor'da stoper olarak başladım, sonra kaleye geçtim, ondan sonrada Altınordu'ya geçtim hocamla beraber.

Alper Boğuşlu ile çalışacak olmak çok güzel, gençlere değer verdiklerini gösterdiler, ben de güvenlerine layık olmaya çalışacağım. Diğer kaleci abilerim gibi ben de başarılı olmak istiyorum.

Hakkımdaki transfer haberlerini ben de medyadan okuyorum, bana gelmiş bir teklif yok. 

Ailem bana sürekli destek oluyor, hiç bir zaman benim moralimi bozmadılar ve güven verdiler.

Altınordu'nun alt yapısından çok fazla isim çıkıyor, bu tesadüf değil. Gençlere emek verilirse neler olacağını görüyoruz. Sadece Altınordu değer veriyor alt yapıya bununda meyvalarını topluyorlar.

Bundan sonraki kariyer planımı başkanım ve hocamla yapıyorum, onlar benim için en doğru kararı vereceklerdir. Ben yurt dışında oynamayı çok istiyorum, özellikle istediğim bir lig yok ama amacım Avrupa'da oynamak.

AJANSSPOR ÖZEL HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler